Futbol sala

Comença la lliga de futbol sala amb victòria de la Pia i derrota del Club Natació

• Escola Pia i Club Natació comencen nova temporada a la Segona B de futbol sala. L’Escola Pia goleja a casa al Ripollet (7-1).

• La Pia goleja a casa el Ripollet (7-1). Cruel derrota del Club Natació a la pista del Bar Mi Casa.

En l’estrena de la nova temporada a la categoria de bronze del futbol sala estatal, la Pia guanya contundentment a un recent ascendit i el Club Natació veu com el Bar Mi Casa li remunta un 3 a 1 en 3 minuts.

L’Escola Pia, entrenada per Pedro Donoso, després d’un excel·lent resultat la campanya anterior, afronta aquesta nova temporada a la categoria de bronze del futbol sala amb algunes baixes sensibles i una cara que no és del tot nova. El màxim golejador estatal de la temporada i una de les claus dels col·legials l’any anterior, Pepe Font, ha marxat a jugar a França. Qui també ha fet les maletes és Pol Viada, en aquest cas per provar sort al futbol sala anglès. També ha deixat el club Héctor Xarau. L’única alta que presenta el club és Dani Castro, exjugador de l’Escola Pia que la campanya anterior va provar sort al filial del Marfil Santa Coloma, però que aquest any ha tornat a casa.

Els col·legials s’estrenen amb victòria

L’Escola Pia s’ha estrenat a casa amb un contundent victòria contra un recent ascendit, el Ripollet. Els de Pedro Donoso han dominat en tot moment el partit. Tot s’ha posat de cara quan al minut 3, Santi Sardà ha fet pujar l’1 al marcador amb un xut exterior. Dos minuts més tard Oriol Comadran ha col·locat el segon a la sortida d’un córner. El control de la pilota era completament local i els visitants només han intentat tímides arribades que ha aturat segur Santi. El tercer ha estat apunt d’arribar en una doble ocasió d’Oriol Comadran i Jordi Sardà que han enviat la pilota al pal consecutivament. La doble ocasió ha estat el preludi del tercer. Al minut 8, una jugada boníssima dels germans Comadran l’ha culminat Jordi Torras en el tercer dels locals. Un emotiu gol que el capità col·legial ha dedicat a la memòria del seu pare. Els sabadellencs han seguit dominant clarament el partit i han pogut arribar més gols i Alex Germán ha enviat, novament, la pilota al pal. Als últims minuts del primer temps, Sergi, de falta, i Torras, a la sortida d’un córner, han fet el 4 i el 5 a 0 que han deixat el partit sentenciat.

La segona part ha seguit el mateix guió. Als primers instants de la segona meitat Santi Sardà enviat, de nou, una pilota al pal, i la defensa visitant ha salvat sota pals una ocasió de Jordi Sardà. A falta d’encara 15 minuts pel final del partit, els de Ripollet s’han volgut defensar amb la pilota i han tret el porter jugador. La possessió ha estat pels visitants, però no han pogut concretar. La defensa sabadellenca i Santi sota pals han estat molt segurs. Tot i així, els de Donoso han seguit portant molt perill quan recuperaven la pilota. A falta de cinc minuts, Jordi Sardà ha recuperat a camp contrari i ha transformat el sisè. A la jugada següent, jugant de 5, finalment ha arribat el gol de l’honor visitant, obra de Manel. Als últims minuts, l’expulsió del visitant Fran, ha permès als locals recuperar la possessió i a l’últim instant, Carles Comadran ha tancat la victòria amb un potent xut exterior. 7 a 1, victòria clara que dóna moral als de Can Colapi per començar aquesta nova temporada a la segona divisió B del futbol sala estatal.

El Club Natació es rejoveneix a la nova temporada

El conjunt de Jordi Nobau, que va confirmar la permanència a la segona B del futbol sala a l’última jornada l’any passat, encara la nova campanya amb la intenció de tenir una temporada més tranquil·la. Per fer-ho el Club ha decidit rejovenir la plantilla. Per la temporada 2014-2015 el Natació Sabadell comptarà al primer equip amb dues cares noves que pugen del filial: Marc Garcia i Eduard Jiménez. A més, s’incorpora procedent del Palau el porter, ex de l’Escola Pia, Àlex Marcos i l’esquerrà Carlos Naranjo, provinent del San Lorenzo de Terrassa. Pel que fa a les baixes, deixen el Club Natació el porter Isaac, que s’ha incorporat al Ripollet, equip de la mateixa categoria; Rubén Collado que ha marxat a l’Arrahona i Carlitos.

4-3, derrota injusta del Club Natació a Sant Vicenç dels Horts

En l’estrena del Club Natació a la seva segona temporada a la categoria de bronze del futbol sala estatal, l’equip ha donat molt bones sensacions, però d’una forma cruel i amb molta mala sort no ha estat capaç de sumar a una pista sempre complicada com la del Bar Mi Casa, que a més s’ha reforçat amb dos jugadors procedents de la segona divisió. Els de Nobau han començat ben col·locats i molt concentrats, fent un bon treball defensiu i tenint opcions en atac. Contra un dels conjunts potents de la categoria el nou Club Natació ha aconseguit crear nombroses ocasions i disputar el domini als locals. Tant és així, que el minut 16 Jordi Lozano ha aconseguit avançar als sabadellencs en aprofitar una asistència de Pep Girvent i superar al porter local. Amb 1 a 0 els nedadors han seguit treballant amb intensitat en defensa i portant molt perill al contraatac. Tot i així han sigut els micasistes els que en una contra al minut 18 han tornat l’empat al marcador mitjançant Bustelo. Però la reacció del Natació Sabadell no ha tardat ni un minut. A la jugada següent un defensa micasista s’ha introduït a la pròpia porteria una bona assistència del visitant Aitor Rodríguez. Amb un meritori 1 a 2 s’ha arribat al descans. Gran primera part del Club Natació que ha merescut la victòria parcial.

A la segona meitat, els locals amb el marcador en contra han posat una marxa més en atac però s’han trobat el mur nedador. Un treball excel·lent en defensa que no ha permès cap ocasió clara contra la porteria visitant. Un bon plantejament de Jordi Nobau, que ha permès als de Sabadell treballar en defensa i al contraatac portar perill i crear ocasions. En una d’elles, l’àrbitre ha senyalat un penal clar sobre Jordi Lozano que el mateix jugador s’ha encarregat de transformar anotant així, de nou, pel Club Natació. 1 a 3, gran marcador pels nedadors fruit de molta intensitat i un bon treball defensiu. Però a falta de 3 minuts pel final del partit ha arribat la reacció local. Els de Sant Vicenç dels Horts han tret el porter-jugador per tal de sumar almenys 1 punt en l’estrena a la lliga i han aconseguit els 3. Un joc de 5 molt fluït que ha destrossat la teranyina defensiva del Club Natació. 3 gols en 3 minuts, l’últim a falta de només 20 segons, que ha culminat la remuntada local i ha deixat sense capacitat de reacció al conjunt sabadellenc, que tot i així ho ha provat també amb el porter-jugador. Càstig excessiu per un Natació Sabadell que mereixia puntuar en l’estrena de la nova temporada. Una derrota però, que té una lectura positiva: una molt bona actitud dels jugadors de Jordi Nobau que han aconseguit tenir contra les cordes un dels grans equips de la categoria pràcticament tot el partit. En el 4×4 (sense el porter-jugador) els locals no han pogut superar mai als sabadellencs. Bones sensacions que, de ben segur, demostraran que el Club Natació no tardarà a sumar.

FITXA TÉCNICA

C.E. Escola Pia 7 – 1 F.S. Ripollet

C.E. Escola Pia: Santi, Carles Comadran, Oriol Comadran, Alex Germán, Jordi Torras, Sergi, Jordi Sardà, Santi Sardà, Marc Pagès, Dani Castro.
F.S. Ripollet: Héctor, Fran, Ivan, Yeyo, Juanito, Albert, Oscar, Albert, Toni, Manel, Isaac.
Gols: Santi Sardà (1-0 min. 3), Oriol Comadran (2-0 min. 5), Jordi Torras (3-0 min. 12), Sergi (4-0 min. 17), Jordi Torras (5-0 min. 19), Jordi Sardà (6-0 min. 34), Manel (6-1 min. 34), Carles Comadran (7-1 min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Santi Sardà i Santi Bertolín i als visitants Héctor i Albert. A més, ha expulsat amb doble targeta groga al visitant Fran.

F.S. Bar Mi Casa 4 – 3 Club Natació Sabadell

F.S. Bar Mi Casa: Miguel Aranda, Sergio Arriero, Bustelo, David Macian, Ramon, Javier Velasco, Josep Serrano, Jaime Sanchez, Joan Rusines, Raúl Rodríguez, Raúl Ceni, Esteve.
C.N. Sabadell: Álex Marcos, Pep Girvent, Arnau Casabón, Aitor Rodríguez, Jaume Figueras, Arnau Huguet, Gio, Eduard Jiménez, Marc García, Carlos Naranjo.
Gols: Jordi Lozano (1-0 min. 16), Bustelo (1-1 min. 18), Aitor Rodríguez (1-2 min. 18), Jordi Lozano (p)(1-3 min. 28), David Macian (2-3 min. 37), Raul (3-3 min. 38), Esteve (4-3 min. 39).
Incidències:

Foto portada: Jordi Torras, celebrant el seu gol en memòria del seu pare, mort recentment. Autor: C.Domènech.