Derrotes pel futbol sala sabadellenc a la 17ena jornada

• L’Escola Pia acusa les baixes i cau a casa contra el Cornellà (2-4).

• El Natació Sabadell cau a camp del Marfil Santa Coloma ‘B’ (4-1).

L’Escola Pia, amb nombroses baixes, pateix la primera derrota a casa de la temporada davant el Riera Cornellà. El Club Natació acaba derrotat a la pista del Marfil ‘B’ tot i fer una bona primera meitat

Després de la jornada de descans, l’Escola Pia ha hagut d’afrontar el partit contra Riera Cornellà amb les baixes de Llorenç Tarrés, Sergi, sancionat, i Jordi Torras amb una lesió al peu esquerre que el tindrà fora de les pistes durant 1 mes i mig aproximadament.

Tot i tenir la iniciativa i la possessió de la pilota, el conjunt de Pedro Donoso s’ha trobat un Cornellà molt ordenat i ben tancat a camp propi que no l’ha permès concretar al finalitzar jugada. Malgrat l’expulsió del visitant Pol Tusell per doble groga a falta d’encara 10 minuts, l’Escola Pia s’ha topat amb un autèntic mur. Dani Castro ho ha provat amb jugades individuals i xuts llunyans que, de nou, s’han trobat amb la defensa visitant i una gran actuació del porter del Cornellà, Óscar Orrios. Els visitants, molt tímids ofensivament, no han pogut fer res davant d’un segur Jordi Font, que ha aturat les poques ocasions del conjunt del Baix Llobregat. Així, doncs, amb una Pia sense trobar forats en la defensa visitant s’ha arribat al descans amb empat a 0.

La segona meitat ha seguit la mateixa tònica fins que al minut 23, el visitant Iván Martín ha transformat la primera ocasió dels visitants fent així el 0 a 1. Tot i remar en contra, els de Can Colapi han seguit controlant la pilota en busca de l’empat. Ho han provat, novament Castro, molt intens en la pressió i Oriol Comadran en una gran jugada individual, però, de nou, el porter visitant ha evitat el gol col·legial. Amb dificultats per trobar forats, Donoso ha decidit apostar pel porter-jugador a falta de 8 minuts pel final i malgrat que els sabadellencs han tingut nombroses ocasions, ha sigut novament el conjunt visitant el que ha aconseguit transformar, obra de Mariano García al minut 32. Només un minut més tard, Sergio Alfonso ha aconseguit el tercer pels del Baix Llobregat de camp a camp. Lluny de tirar la tovallola, però, els locals han seguit pressionant i controlant la pilota i amb el joc de 5 han aconseguit retallar distàncies. De la mà d’un gran Marc Pagès, els de Pedro Donoso han aconseguit l’1 a 3 i el 2 a 3 al mateix minut. El segon dels de Can Colapi, un autèntic golàs de Pagès amb un potentíssim xut. Crescuts i amb la moral carregada per buscar l’empat, el conjunt local s’ha centrat a l’atac, fet que ha aprofitat el Cornellà per construir contraatacs amb molt de perill. Tot i que Jordi Font ha aturat una ocasió molt clara al contraatac, no ha pogut fer res al minut 37 quan Iván Martín, de nou, ha fet el quart dels visitants. Gerro d’aigua freda pels locals que ja no han tingut temps per a reaccionar i han patit la primera derrota a casa d’aquesta temporada. Malgrat la derrota, els de Pedro Donoso segueixen líders amb 4 punts d’avantatge respecte el segon classificat, el filial del Marfil Santa Coloma.

El Club Natació no pot amb el filial del Marfil Santa Coloma (4-1)

Visita complicada pels d’Álvaro González a la pista d’un dels candidats al títol, el filial el Marfil Santa Coloma. Tot i que el partit ha començat molt malament pels interessos nedadors amb el gol matiner d’Arnau al primer minut pels locals, els sabadellencs no han tirat la tovallola i han plantat cara als colomencs. Controlant la possessió i disputant el domini als locals, el Natació Sabadell ha començat a inquietar la porteria local i als 10 minuts ha arribat el premi. El màxim golejador del conjunt sabadellenc, Aitor Rodríguez ha aprofitat una assistència de Carlitos per fer l’empat a 1. Amb l’1 a 1 al marcador, la igualtat s’ha apoderat del partit i cap dels dos conjunts ha estat capaç d’imposar-se. Tot i així, a falta de dos minuts per al descans, hi ha hagut lloc per a la polèmica. En la mateixa jugada, els àrbitres han xiulat una falta i n’han acumulat una d’anterior, amb la qual cosa han fet sumar als visitants la sisena falta que ha permès als colomencs disposar d’un doble-penal. Tot i les protestes dels jugadors d’Álvaro González que han provocat, entre d’altres, l’expulsió de Pau Puigdomènech per doble groga, el Natació Sabadell no ha pogut evitar el gol de Toti al transformar el doble-penal. Malgrat fer una gran primera meitat els nedadors han marxat al descans amb el marcador en contra.

A la segona meitat, el Club Natació s’ha desinflat, fet que han aprofitat els jugadors d’Óscar Redondo per fer un pas endavant i imposar la iniciativa en el joc. I al minut 25, ha arribat la sentencia de la mà de Pol Tolrà. Un gol dolorós pels sabadellencs que tot i provar-ho amb el porter-jugador no han aconseguit trobar forats en la defensa local. Finalment, Eric Pérez ha tancat el marcador amb el 4 a 1 definitiu. Els nedadors segueixen cuers i la salvació es cada cop més lluny, ara, a 15 punts.

CE Escola Pia 2 – 4 AEJ Riera Cornella

CE Escola Pia: Jordi Font, Santi Sardà, Jordi Sardà, Dani Castro, Oriol Comadran, Alex Germán, Marc Pagès, Nil, Oscar.
AEJ Riera Cornellà: Óscar Orrios, Iván Martín, Pol Tusell, Miguel Ángel Fontecha, Sergio Alfonso, Mariano García, Xavi Lindes, Buelebo Mpa, Arnau Rodríguez.
Gols: Iván Martín (0-1, min. 23), Mariano García (0-2, min. 32), Sergio Alfonso (0-3, min. 33), Marc Pagès (1-3, min. 33), Marc Pagès (2-3, min. 34), Iván Martín (2-4, min. 37).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Santi Sardà, Marc Pagès i Oriol Comadran i als visitants Buelebo Mpa, Miguel Fontecha i Mariano García i a més, ha expulsat amb doble targeta groga a Pol Tusell, també del Cornellà.

Marfil Santa Coloma ‘B’ 4 – 1 Club Natació Sabadell

Marfil S. Coloma ‘B’: Álvaro Lacuesta, Óscar Agustí, Toti, Peluca, Arnau Ametlla, Pol Tolrà, Jordi Sánchez, Álex del Barco, Eric Perez, Sergio.
CN Sabadell: Marc Torras, Arnau Casabon, Pep Girvent, Aitor Rodríguez, Carlitos, Jaume Figueras, Wiki, Jordi Lozano, Marc García, Pau Puigdomènech, Álex Marcos.
Gols: Arnau Ametlla (1-0, min 1), Aitor Rodríguez (1-1, min. 10) Toti (2-1, min. 18), Pol Tolrà (3-1, min. 25), Eric Pérez (4-1, min. 34).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Arnau Casabon, Jordi Lozano i Jaume Figueras del Club Natació i ha expulsat amb doble targeta groga al també visitant Pau Puigdomènech.