Foto portada: Aníbal, aquesta tarda. Autor: R.Benet

El Barça B goleja a un Sabadell que s’enfonsa més (1-4)

Derrota del Sabadell davant el filial blaugrana que s’ha aprofitat de les decisions arbitrals de la primera meitat per golejar a un equip que ho ha intentat des del principi fins al final, quan ja tot era impossible. Keisuke Sakamoto ha estat present a la llotja.

No s’allunyen del descens. Al revés. El conjunt entrenat per Álex Garcia ha tornat a perdre una jornada més i allarguen les distàncies cap a la permanència, ara a quatre punts. El partit ha començat amb canvis a l’onze inicial, amb l’entrada de Juanjo ocupant el seu lloc natural i posicionant a Yeray Sabariego com a defensa deixant a Carlos Hernández a la banqueta per poder tenir una millor sortida de pilota. Al davant han jugat Anibal, Benja i Collantes que tot i haver de millorar, han fet una bona tripleta ofensiva que aportarà segur molt al conjunt arlequinat.

La primera acció de perill l’ha posat el filial blaugrana però un atent David de Navas, titular avui per la sanció de Nauzet, ha evitat el primer gol quan encara no s’havien disputat ni cinc minuts des de l’inci. Poc després De Navas ha tornat a aparèixer i evitat una vegada més un gol cantat. No ho ha pogut fer als 10 minuts de partit quan Munir ha definit a la perfecció sol davant el porter i enviant la pilota dins la xarxa després d’una gran passada de Grimaldo que ha fet pujar el primer gol al marcador. El conjunt arlequinat ha buscat la reacció mitjançant Collantes que ha enviat la pilota per damunt el travesser.

Un moment del partit. Autor: R.Benet

Qui no ha fallat en la següent jugada ha estat Aníbal, que s’ha tornat a estrenar com a davanter arlequinat, fent el primer gol de la temporada des de que va arribar. Gran centrada de Collantes mesurada després d’una gran jugada per banda ha servit a Aníbal per rematar amb el cap, la seva especialitat. Aquest gol ha tornat a fer vibrar l’estadi que després del gol blaugrana, s’ha quedat fred. Als 36 minuts de partit, tres més tard al gol d’Aníbal, la jugada que ha marcat el partit l’ha protagonitzat Cristian fent caure a Dongou dins l’àrea. Ha suposat la seva segona targeta groga i per tant expulsió deixant l’equip amb un home menys i amb el marcador en contra després de que Sandro executés el penal remuntant el partit. Cop dur pel Sabadell que des d’aleshores s’ha mostrat molt millor que en jornades anteriors. Amb inferioritat numèrica ha arribat dos minuts més tard a l’acció del penal el tercer gol del Barça que ha deixat la segona part més que sentenciada i un equip tocat. El tercer l’ha fet una de les perles del filial Halilovic amb un potent xut des de la frontal.

Bones ocasions després del descans, però insuficients

Collantes ha tingut només començar la segona meitat la oportunitat que hagués pogut canviat el partit, tot i jugar amb un menys. Però ha perdonat davant Suárez. La superioritat del Barcelona B ha tornat a manar, després d’una gran jugada del croat Halilovic deixant en safata a Dongou el quart i definitiu gol. L’entrada de Sotan i de Carlos s’ha fet notar, com també la del jove Agus Medina que ja portava jugant des de la expulsió de Cristian, S’han gaudit de forces ocasions, sobretot Aníbal Zurdo, però sense encert. El conjunt entrenat per Eusebio ha gaudit de comptades ocasions resoltes a la perfecció per David de Navas, que no ha pogut fer més davant una afició que durant tot el partit li han mostrat el seu apreci.

Tocarà patir la jornada vinent també a Sòria. I moltes més també, segur.

CE Sabadell: De Navas, Cristian, Yeray (Agus, 40′), K. Olivas, C. Clerc, Ciércoles, Eguaras, A. Hidalgo (Carlos Hernández, 60′), Collantes, Benja (Sotan, 57′) i Aníbal.
FC Barcelona B: Suárez, Grimaldo, Patric (Diagné, 86′), Edgar Ié, Dongou, Munir (Joan Román, 61′), Gumbau, Juan Cámara, Sandro, Halilovic (Bicho, 69′) i R. Costa.
Gols: 0-1 (11′): Munir. 1-1 (33′): Aníbal. 1-2 (36′): Sandro (p). 1-3 (40′): Halilovic. 1-4 (57′): Dongou.
Àrbitre: Arias López, comitè càntabre. Grogues Yeray, Cristian (2A, 36′), Antonio Hidalgo, Eguaras, Ciércoles, Aníbal; Edgar Ié, Gumbau.
Estadi: Nova Creu Alta, 4.765 espectadors.