Sabadell - Badalona

El CE Sabadell cau contra un Badalona que torna a llocs de ‘playoff’ (0-2)

El Sabadell aquesta tarda ha tornat a demostrar una imatge molt poc convinçent damunt del terreny de joc. No ha estat un mal partit el que s’ha vist avui a l’estadi davant un bon rival com el Badalona, però el Sabadell no ha fet mèrits per endur-se’l i sentenciar a casa, davant l’afició la permanència que tantes ganes hi ha que arribi.

El Badalona per la seva part, avui necessitava sumar els tres punts per poder seguir al playoff, i així ha estat. Un gol del seu davanter imparable Gerard Oliva i de Maestre han sentenciat a la segona part un partit que ha acabat encenent alarmes de preocupació.

La primera meitat ha començat amb un Sabadell demostrant les ganes d’encadenar dues victòries consecutives després de l’anecdòtica victòria la setmana passada davant l’Eldense (0-5), davant un rival que ni molt menys era el Badalona que avui s’han trobat a l’estadi. Els de Manolo González, que avui ha vist el partit des de la graderia, tampoc han estat fins de cara a porta. Ni Jokin ni Morales han hagut d’intervenir en cap ocasió clara. Qui potser ha semblat generar una mica més de perill ha estat el Sabadell mitjançant Txomin Barcina i un Paris Adot molt participatiu en atac. Però ni escapulats ni arlequinats ha aconseguit moure el marcador.

Foto portada: un moment del partit. Autor: Dihör.

A la segona part s’ha sentenciat el partit. El Badalona ha aprofitat millor el canvi tàctic que Guillermo Romo ha afegit, i ha arribat amb molt més de perill a la porteria de Ezkieta. Sergi Maestre ha obert la llauna en el minut 73 de partit en una jugada assajada del Badalona. Un gol que Romo ha criticat en roda de premsa. El Sabadell ha quedat tocat amb aquest gol, i poc ha pogut fer per capgirar el marcador, o com a mínim empatar el partit. En el tram final, Gerard Oliva ha fet el definitiu 0-2 per sentenciar el partit.

Parera, Sandro, Toni Lao i Bruno Vinicius, ex arlequinats han visitat avui l’estadi i han estat molt ben rebuts pels pocs aficionats que avui s’han apropat a l’estadi.

CE Sabadell: Jokin Ezkieta; Paris Adot, Javi Barrio, Lucas Viale, Pol Moreno, Verdú; Juanjo Ciércoles, Adri Díaz (Jordi López), Txomin Barcina (Jordan Gaspar); Borjas Martín (Jordan Sánchez) i Carreño.
CF Badalona: Morales; Iván Guzmán (Aly Coulibaly), Aleix Coch, Fran Grima, Adrià Parera, Musa; Sergio Maestre, Toni Lao, Sandro (Víctor García); Carlos Calvo (Moha) i Gerard Oliva.
Gols: 0-1 Sergio Maestre (74′) i 0-2 Gerard Oliva (87′)
Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (balear). Grogues a Verdú; Carlos Calvo, Toni Lao i Sergio Maestre
Incidències: Nova Creu Alta, sense xifra oficial d’assistència.