El Club Natació s’apropa a l’Escola Pia

• Victòria d’autoritat del Natació Sabadell a casa (7-5).

• L’Escola Pia, superada a Castelló (8-2).

Álex Llamas i Ferran Ruiz donen el triomf a un Natació Sabadell que segueix apropant-se a l’objectiu de la permanència. Els de Can Colapi no aconsegueixen competir a Castelló i cauen golejats

La golejada a Salou suposava un pas enrere en els objectius dels nedadors. L’oportunitat de rebre a casa a un rival directe com és el Barceloneta, actualment catorzè classificat, no es podia deixar escapar per a tornar a caminar endavant. De la mà dels joves de l’equip, el conjunt de Diego Blanco ha fet un partit molt seriós i ha conservat els 3 punts a Can Balsach. Davant un Barceloneta esperant a mitja pista, els sabadellencs han sortit amb moltíssima intensitat i a la primera jugada han disposat d’una ocasió claríssima refusada pel porter. I al mateix córner Ferran Ruiz ha obert la llauna. Els visitants ho han intentat de la mà d’un Esteller molt perillós en l’u contra u i Moha en les jugades de pivot. Finalment, en una jugada estranya, el de la Barceloneta han transformat l’empat. Lluny de desanimar-se, els nedadors han reaccionat amb contundència amb dos gols més de Ferran Ruiz. El primer aprofitant una assistència d’Álex Llamas i el segon en un contracop. 3 a 1 i hat-trick de Ferran Ruiz.

Abans del descans però, Moha ha pogut retallar distàncies pels visitants en una jugada plena de rebots. A la represa, els de Diego Blanco han sortit adormits i el Barceloneta ho ha aprofitat amb un gol als primers minuts de la represa i una nova diana de Moha que han capgirat l’electrònic. Els millors minuts dels visitants que han gaudit de més ocasions per a poder anotar més gols però han perdonat, i carregats de faltes, han vist com des del punt dels 10 metres Álex Llamas ha signat l’empat. L’empat a quatre ha animat al 15 dels nedadors que als pocs minuts ha fet un autèntic golàs ja marca de la casa. Llamas ha arrencat des de la banda dreta, ha deixat enrere fins a tres rivals i centrat amb l’esquerra ha col·locat un obús a l’escaire. Només quedava aplaudir.

Amb el 5 a 4 els de Blanco han agafat embranzida i en un córner Álex Baldovi ha situat el 6 a 4 que ha donat tranquil·litat. Una tranquil·litat però, que no ha durat massa ja que de cinc els visitants han pogut anotar el 6 a 5. Finalment però, de nou Baldovi aprofitant una gran assistència de Llamas ha tallat tota reacció possible anotant el definitiu 7 a 5. Gran victòria pels de Diego Blanco. Aquest triomf manté als nedadors en la desena posició, però els allunya fins a deu punts de la zona perillosa i ja veuen a només 5cinc punts l’Escola Pia. Aquest proper cap de setmana, nova oportunitat davant d’un rival directe com el Manresa al difícil pavelló d’El Pujolet. Important sumar per encara el ‘tourmalet’ amb el màxim nombre de punts.

L’Escola Pia xoca contra un mur a Castelló (8-2)

Després de recuperar el camí de la victòria a la Floresta, els homes d’Ernest Cardona els tocava viatjar a la que probablement sigui la pista més complicada de la categoria, la històrica del Bisontes Castellón, sense Dani Castro, lesionat, ni Oriol Comadran, que tot i anar convocat encara no estava al cent per cent. Davant un conjunt que s’ha mostrat més superior, els de Can Colapi no han aconseguit rascar res de les terres valencianes. De fet, ha tocat remar a contracorrent des dels primers minuts amb l’1 a 0  dels locals als quatre minuts. Amb l’1 a 0 els equips s’han igualat al màxim. Cap dels dos conjunts ha aconseguit imposar el domini sobre l’altre i tots dos han gaudit de bones ocasions, solventades per Font i Falcón respectivament. A falta de dos minuts pel descans però, un golàs a la sortida d’un córner dels locals ha acabat d’enfonsar als catalans. Amb el 2 a 0 i a només dos minuts de l’equador del partit, els de Castelló han aconseguit anotar dos gols més en dues contres i enfilar camí de vestidors amb un dolorós 4 a 0.

A la represa, els d’Ernest Cardona han sortit d’allò més endollats i han aprofitat una errada local per retallar distàncies amb una diana obra d’Adrián Castro. Els locals per això, no s’han deixat sorprendre i als pocs minuts han reaccionat amb el 5 a 1 i el 6 a 1. Amb aquest marcador, els de Can Colapi se l’han jugat amb el porter-jugador. L’estratègia ha sortit d’allò més bé i en una de les primeres combinacions de cinc, el capità Llorenç Tarrés ha aconseguit anotar el 6 a 2. Dues grans aturades del porter local han tallat completament una gran reacció visitant. A falta de cinc minuts però, Llorenç Tarrés ha marxat expulsat per doble targeta groga, fet que ha sentenciat definitivament el partit. El Bisontes ha aprofitat la superioritat d’efectius sobre el parquet per fer el setè, i des del punt del doble-penal el definitiu 8 a 2. La falta del doble, ha suposat una incomprensible vermella directa per a Adrián Castro. Dura derrota de l’Escola Pia, que mai ha tingut a tocar una possible reacció d’una de les pistes més complicades. Aquesta ensopegada deixa als col·legials sisens amb 34 punts, molt lluny ja de les places de Copa del Rei. Aquest proper dissabte els sabadellencs rebran, sense Adrián Castro, al Cerdanyola, novè classificat, conjunt que va golejar 7 a 3 als de Cardona a la primera volta. Aquest cap de setmana, oportunitat, si més no, per a la venjança.

Dos gols de Raúl Prados donen la victòria a l’Arrahona a Lloret (0-2)

Després d’encadenar dues victòries consecutives i recuperar la primera plaça de la taula, el Grups Arrahona buscava la tercera per mantenir el liderat. Per fer-ho però, tocava visitar la pista complicada del Lloret, tercer classificat. Al parquet, partit poc vistós i complicat pels de Nobau. L’enfrontament entre les dues millors defenses del campionat podien preveure un partit amb pocs gols. Tot i que els sabadellencs no s’han trobat còmodes sobre la pista, un xut exterior de Raúl Prados els ha permès marxar al descans amb victòria parcial. A la represa, els locals s’han posat les piles en busca de l’empat. Els roses han sabut patir i gràcies a una gran actuació d’Álex Marcos han aconseguit mantenir la porteria a zero.

Finalment, a falta de dos minuts pel final, novament Raúl Prados ha aprofitat un error local per fer el 0 a 2 i donar molt aire als sabadellencs. Tot i que els de Lloret ho han intentat amb el porter jugador, ja no hi ha hagut temps per a més i la botzina ha confirmat la victòria arrahonista. Triomf de qualitat al camp del tercer classificat, tercera victòria consecutiva i sisè partit seguit sense conèixer la derrota. El Grups Arrahona-Studi Barcelona és encara més líder. En la seva primera temporada a la màxima categoria del futbol sala català, l’equip de Jordi Nobau s’està consolidant com l’equip a batre de la categoria i apunta a un ascens que de ben segur no constava com a objectiu principal a l’inici de la temporada. El cap de setmana vinent, els sabadellencs seguiran el camí del seu somni a casa rebent al Ràpid Santa Coloma, desè classificat.