Foto portada: Mati Ortiz, en el partit de divendres. Autor: Pedro Salado / CN Sabadell.

El CN Sabadell, a quarts de final de l’Eurolliga

El CN Sabadell ha disputat diumenge un partit de pur tràmit davant les gregues, després d’estar virtualment classificades per als quarts de final a l’haver vençut en els dos precedents, 21-4 davant les russes del Ugra, i 9-7 a les hongareses del BVSC de Budapest. Davant del Vougliameni les noies de Guiu van vèncer per 11-8.

Primer quart amb domini sabadellenc en que van transformar Neushul, Tabani, Leiton i Forca es va veure contestat pel penal executat per Tosukala la grega i la seva companya Odonell. Aquesta avantatge aniria en augment a mida que transcorria el partit.

Eficàcia golejadora de l’americana Neushul, incorporrada aquest any a la formació de Nani Guiu que al costat de Doménech (dos gols) i Clara Espar van ampliar l’avantatge local, complicant la reacció per a les hel·lenes, malgrat a els gols aconseguits per Protopapas i Xenake, aprofitant  l’exclusió de Bea Ortiz.

Amb 8-4 en l’electrònic sona al descans. Peña va marcar el novè gol per al club replicat pel tant per Protopapas. (9-5) que poc després va tornar a golejar (9-6). Bea Ortiz va tornar la tranquil·litat al seu equip amb el 10-6, aprofitant el jugador de més, i per arrodonir Forca va marcar el 11-6. En l’últim quart, María Elena Sánchez, portera suplent es va incorporar sota els pals perquè tingués minuts de joc En un partit resolt Tsoukala anota el 11-7 i 12-7 de Leiton. a 1,14 per cloure el partit O’Donell marca el vuitè gol, replicat per Judit Forca amb el 13-8.

Ara a esperar el sorteig de quarts de amb el presencia de Ugra, Mataró, Dunaújváros o Padova Com adversaris del Club, Guiu, no ha mostrat preferència entre els oponents.

Campanya electoral

A les grades de la piscina de 33 metres del CN ​​Sabadell presenciant el partit els dos candidats a la presidència del club, Miquel Torres i Claudi Martí, acompanyats de membres de les seves respectives candidatures.

CN Sabadell. Laura Ester, Matilde Ortiz, Kiley Neushul (2), Beatriz Ortiz (1), Chiara Tabani (1), Paula Leiton (2), Marina Cordobés, Maica García, Pili Peña (1), Clara Espar (1), Olga Domenech (2), Judit Forca (3) i María Elena Sánchez.
Vouliagmeni: Eleni Kouvdou, Christina Tsoukala, (2 -1P) Ioanna Chydiroti, Collen O’Donell, (2) Elisavet Protopapas, (3) Eleni Xenaki, (1) Ifigeneia Mavrota, Maria Patra, Ilsee Koolhaas, Vasiliki Diamantopoulou, Maria Seletopoulou, Stanmatina Kontogianni ,, i Marina Kotsioni.
Àrbitres. M Mauss (Alemanya) i R Colombo (Itàlia).