Foto portada: un moment del partit, aquest dissabte. Autor: Josep Arnau / @AtelierPhotocat.

El CN Sabadell venç el Mataró i acaba tercer a Kirishi (7-5)

El CN Sabadell amb la ressaca de la derrota a la jornada inicial va sortir per concretar la medalla de bronze amb la màxima dignitat davant un Mataró que no tenia res a perdre ja que era, en teoria, l’equip menys potent dels quatre en lluita a Kirishi.

A l’inici tres jugades d’Olga Domènech, Maica Garcia i Judith Forca col·loquen l’electrònic amb un avantatge que havia de permetre jugar amb tranquil·litat els restants quarts de la competició per poc que s’apliquessin les vallesanes. Però la reacció de les del Maresme ja en el segon quart va evidenciar que el partit no seria tan plaent, al cap i la fi Sabadell i Mataró es coneixen molt bé, i saben els seus punts febles. Tabani, la italiana del Sabadell, va col·locar el 4-0 als 6.06 del segon quart, i aquí comença l’ofensiva de les rivals, Gibson 4-1 i Bach 4-2 fan presagiar el que vindrà més endavant.

En el tercer quart Alba Bonamusa marca el 4-3 i Ona Messeguer empata a 4., però a 1,35 per concloure el temps de la cambra, Gibson pren la davantera 4-5, que neutralitza Judith Forca a només 50 segons del final 5 -5

L’últim temps ple de nervis, però la maestria de Maica Garcia en els compassos inicials situa el 6-5 i mancant 2,48 per al final del partit Olga Domenech aconsegueix el definitiu 7-5. Dues anotacions, Nani Guiu expulsat per targeta, i en les porteries d’ambdós quadres van jugar avui les porters suplents.

“Ho tornarem a intentar”

Un tercer lloc per les sabadellenques, un panorama que mai haguessin imaginat els nombrosos components de l’expedició del club encapçalada per l’alcalde Juli Fernandez i la tinent d’alcalde Marisol Martinez.

Però davant d’aquest contratemps, paraules plenes de fe en les seves jugadores que va pronunciar l’entrenador Nani Guiu: “l’any que ve ho tornarem a intentar”. Aquest és el més pur esperit de l’Esport, en majúscules.

CN Sabadell 7. Astralpol Sanchez, M.Ortiz, Neushul, B. Ortiz, Tabani (1) Leiton, Cordobés, Garcia (2), Peña, Espar, Domenech (2) Forca (2) i Ester.
CN Mataró La Sirena 5. Willemsz, Dance, Aranha, Bernabe, Arancini, Bonamusa (1) Cambray, Gibson (2) Bach (1) Messeguer (1), Soler, Lopez i Terrado.
Parcials: 3-0; 1-2,1-3, i 2-0.
Àrbitres: Ursula Wegenroth (Suïssa) i Alberto Rovida (Itàlia)
El Kineff Kirishi s’ha proclamat campió de l’Eurolliga al vèncer l’Olympiacos grec per 7-6.