Bàsquet Sant Nicolau

El Pardinyes trenca la bona marxa del Sant Nicolau

La bona ratxa de victòries del Sabadell Sant Nicolau es va trencar aquest cap de setmana en caure davant el Flor de Vimbodí Pardinyes. Tot i fer un bon inici de partit, amb un molt bon encert en el llançament exterior, els granes mostraven certs dubtes en la defensa permetien que els lleidatans entressin al partit de mica en mica i ficant-se al davant al final del primer quart (19-21).

En el començament del segon quart el partit seguia molt igualat, amb els locals mostrant una manca de concentració important en situacions defensives, on els visitants aprofitaven per anotar amb relativa facilitat. Però a mitjans del quart, s’aconseguia una certa millora en aquest aspecte, fent que es fos més sòlid i jugant millor en l’atac. Així es marxava als vestuaris amb una petita avantatge en el marcador (43-39).

A la represa, un bon inici dels locals semblava que s’aconseguia dominar el partit, però els visitants en cap moment van abaixar els braços i seguien a dins dels partits a base de treball. A partir d’aquest punt, la igualtat predominava en el partit, on les defenses dominaven als atacs i la falta d’encert dels dos equips feia que hi hagués una baixa anotació, amb un 56-52 al final del quart i els granes mantenint l’avantatge.

I a l’últim quart, els visitants aprofitaven la falta d’encert dels locals per ficar-se per davant en el marcador, jugant millor els últims minuts de joc i anotant en les situacions de tir lliure, obrir diferències i emportar-se la victòria per 66-72.

Amb aquesta derrota, l’equip baixa a la cinquena posició i se situa amb un balanç de 13 victòries i set derrotes. La propera jornada, el conjunt grana visitarà la pista del BC Martorell-Solvin, en un partit que es disputarà diumenge 29 de març a les 18 hores a Martorell.

Informació amb la col·laboració del departament de comunicació del Sant Nicolau.

Foto portada: imatge d’arxiu del Sabadell Sant Nicolau. Autor: David B.