Sabadell-Masnou

El Sabadell empata amb el Masnou (2-2)

El segon partit del Centre d’Esports Sabadell aquest cap de setmana ha acabat amb empat a dos gols contra el Masnou. Els de Miquel Olmo han reaccionat a la segona part i han aconseguit empatar un partit que s’havia posat molt complicat.

Després de jugar dissabte a la Nova Creu Alta i guanyar el filial del Villarreal per 3 gols a 0, les cames han pesat els jugadors arlequinats aquest diumenge al CAR Sant Cugat. El CD Masnou ho ha aprofitat i s’ha avançat en el marcador amb gols d’Héctor i Éric Blasco, ja a les acaballes de la primera part. Després del descans, però, el Sabadell ha millorat i ha tingut diverses ocasions. Sotan ha reduït distàncies amb un bon cop de cap. I a falta d’un quart d’hora pel final, el mateix Sotan ha provocat el segon gol, que ha marcat en pròpia porta Pociello. Malgrat l’empat final, Miquel Olmo no està satisfet:

Avui no ho hem passat bé i no hem estat en el nostre nivell”, ha dit. Malgrat que valora la millora de la segona part, l’entrenador assegura que “teníem un rival que venia a defensar-se i en la primera meitat no s’ha notat la diferència de categoria. Hem de tenir una bona capacitat d’adaptació al rival”, ha valorat.

Falten dos partits abans de l’inici de lliga en la preparació arlequinada. Es veuran les cares amb el CF Reus i finalment amb l’Espanyol. La lliga comença en menys de quinze dies.

CE Sabadell: Tienda, Agus, Estellés, Crespí, Víctor, Sandro, Oriol, Collantes, David Jiménez, Canario i Ernest. També han jugat: Sotan, Riau, Carlos, Cristian, Longás, Tamudo, Eguaras, Javi Hervás, Pol i Aridai.
CD Masnou: Pociello, Lara, Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem Pujol, Edu Domingo, Ñito, Héctor, Éric Blasco (c), Adri, Jonathan Ferreira. També han jugat: Alfredo, Marc Guillén, Juanma Miranda, Guti, Édgar, Ciurana, Marc Rodón, Makaay.
Camp: CAR Sant Cugat. 150 espectadors.
Gols: 0-1 (3′): Héctor. 0-2 (39′): Éric Blasco. 1-2 (58′): Sotan. 2-2 (76′): Pociello (p.p.)

Foto portada: un moment del partit. Autor: C.E.Sabadell