Foto portada: xut de Bruno durant el partit. Autora: Dihör.

El Sabadell goleja l’Eldense (4-1)

El Centre d’Esports Sabadell comença amb bon peu l’any 2016. Els arlequinats han guanyt aquest migdia per 4 a 1 l’Eldense en un bon partit dels de Miguel Álvarez. Es situen ara en una zona còmoda de la taula classificatòria. Gran segona part dels C.E.Sabadell per acabar remuntant de forma folgada el gol inicial de Cañadas. Manel Martínez s’ha estrenat amb bon peu, marcant un gol, com també han fet Vinicius i Marc Fernández a més de Gotor en pròpia porta.

Els del País Valencià s’han avançat en la primera part, amb un xut d’Antonio Cañadas de tir directe, lluny però ben col·locat, amb una barrera formada només per un defensa arlequinat. Al descans s’ha marxat amb empat a un gol, després de que Gotor introduís una centrada de Marc Fernández dins de la seva porteria.

Gran segona part del Sabadell, amb una sortida fulgurant. Manel s’ha estrenat com a golejador. L’Eldense s’ha obert i Bruno Vinicius ha ampliat distàncies primer i Marc Fernández després, col·locant-se com a màxim golejador amb sis gols.

Victòria a la Nova Creu Alta i els d’Álvarez tenen ara 28 punts, a la part mitja de la taula i mirant cap amunt. La setmana vinent, desplaçament a Xàtiva per jugar contra l’Olímpic a les 12 hores.

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Viale, Agustín, Valentín, Yeray (Batanero 72′), Adri Díaz, Bruno (Agus Medina 66′), ‘Pirulo’, Marc Fernández (Ernest Forgas 78′) i Manel.
CD Eldense: Marcano, Ortega, Juanje (Sellés 78′), Belforti, Gotor, Fresno (Carlitos 61′), Quim Araujo, Petcoff, Serra, Cañadas, Piquero (Oscar Torregrosa 75′)
Gols: 0-1 Cañadas minut 17; 1-1 Gotor (p.p) minut 36; 2-1 Manel minut 57; 3-1 Bruno  minut 61 i Marc Fernández minut 68.
Àrbitre: González Francés del col·legi canari ha amonestat al local Yeray
Incidències: 2017 espectadors a la Nova Creu Alta.