El Sabadell mostra la seva millor cara amb un 6 a 1 a l’Albacete

d

Si vols patrocinar la secció contacta amb direccio@isabadell.cat
  • El Sabadell mostra la seva millor cara aprofitant la fragilitat defensiva de l’Albacete.

• Tamudo (2), Gato (2), Cristian i Sotan posen el Sabadell lluny de les posicions de descens.

El partit es presentava molt disputat entre dos equips situats a la franja baixa de la classificació. Un Sabadell que volia recuperar el fortí de la Nova Creu Alta, on s’ha deixat masses punts aquest inici de temporada. I un Albacete que volia sumar. Al final, el partit ha estat clarament decantat pels de Miquel Olmo, que s’han donat un festí i s’han retrobat amb velles sensacions de la temporada passada. El president Sakamoto ho ha vist en primera persona.

Inici igualat del partit, amb Javi Hervás com a principal novetat arlequinada a la gespa, en substitució d’Antonio Longás, que haurà de passar pel quiròfan per fer-se una artroscòpia. Minuts de tanteig però de seguida el Sabadell ha obert la llauna. Tamudo ha obert el marcador amb una vaselina. Minuts més tard Gato ha eixamplat les distàncies, rematant una centrada de Collantes. S’ha arribat amb 2 a 0 al final de la segona part, però just en el minut 45 l’Albacete ha perdut un jugador, després de que Fran Garcia hagi estat expulsat.

Festival arlequinat per tancar el partit

Els dos canvis fets per l’entrenador de l’Albacete a la mitja part no han fet efecte. I és que només començar la segona part, Tamudo ha tornar a ampliar les diferències amb el tercer gol del Sabadell. El de Santa Coloma ha fet una sotana al defensor, Antoñito, i ha definit a la perfecció. Un golàs per una gran tarda de Tamudo a la Nova Creu Alta. Minuts de festival arlequinat, que ha aprofitat els forats que ha deixat la línia defensiva de l’Albacete. Algunes ocasions fallades durant aquests minuts però també encert. Gato ha fet el quart al minut 12 de la segona part, a plaer, a passada de Collantes.

Després del quart, Olmo ha decidit canviar Tamudo fent entrar Lucas Portar. En aquest punt, el Sabadell s’ha començat a agradar i el partit ha baixat d’intensitat, a poques passes però d’un resultat d’escàndol. L’Albacete ha pogut retallar distàncies en el minut 80 amb el llançament d’un penal. Chumbi no ha fallat i l’Albacete ha fet el gol de l’honor. Els locals han desperat i Cristian ha fet un golàs des de dins de l’àrea pocs minuts després. El seu xut pel primer pal ha tocat el travesser i ha entrat dins la porteria. Ja al minut 90 Sotan ha posat el definitiu 6 a 1. Un resultat més tenístic que futbolístic, molt guaridor pel Sabadell en aquest dubitatiu inici de temporada.

C.E.Sabadell: Nauzet, Riau, Carlos Hdez, Kiko Olivas, Cristian, Hidalgo (Eguaras), J. Hervás, Gato, Aridai (Sotan), Collantes i Tamudo (Lucas Porcar).
Albacete: Alberto, F. García, Ortiz, R. Cruz (Pol), J. Díaz, Keko, Noguerol (Rafa Chumbi), E. Ramos, Cidoncha (Samu), Antoñito i Gonzalo.
Àrbitre: Ha expulsat el manxec Fran Garcia al minut 45 de la primera part
Gols: Tamudo (1-0; minut 9). Gato (2-0; minut 28). Tamudo (3-0; minut 48); Gato (minut 57). Chumbi (4-1; minut 80); Cristian (5-1; minut 83); Sotan (minut 90).
Incidències: 3.098 espectadors aquest diumenge a la Nova Creu Alta.

Foto portada: Tamudo celebrant un gol. Autor: Juanma Peláez.