Racing-Sabadell

El Sabadell perd a Santander (3-1) i entra en zona de descens

• El errors defensius i la falta d’encert en ataca condemnen els sabadellencs.

• Els arlequinats es tornen a ficar en la zona de descens i Olmo queda encara més qüestionat.

Després de l’empat davant el Valladolid, un dels equips aspirants a pujar a Primera Divisió, al temple de la Nova Creu Alta, el Sabadell visitava El Sardinero, visitava al Racing de Santander, un rival directe per a la salvació i de vital importància treure alguna cosa positiva de terres càntabres.

Olmo ha repetit el mateix onze titular que la passada jornada, exceptuant la punta de l’atac, on Aridai ha ocupat el lloc de Forgas. El partit no podia començar millor pels interessos arlequinats, ja que Collantes transformava un penal comès sobre Gato al minut cinc de partit, i avançava als visitants avui al marcador. Però poc ha durat l’alegria al Sabadell, ja que el Racing ha capgirat el marcador en deu minuts. Primer Iñaki, al minut 11 y Borja Granero nou minuts després de l’empat local, feien pujar el dos a un al marcador i fer embogir l’afició local. Dos errors defensius que condemnaven al Sabadell. Des d’aquest moment fins al final de la primera part, els de Miquel Olmo han trigat en reaccionar i arribar a la porteria de Mario, porter del Racing. Collantes i Gato ho han intentat, però sense massa convicció.

La segona part del Sabadell havia de ser radicalment diferent a la primera, Miquel Olmo havia d’esperonar els seus jugadors perquè la primera part havia estat ínfima. I realment semblava que els arlequinats reaccionaven, ja que Gato i Hidalgo han tingut ocasions per empatar el partit, però sense encert de cara a ficar la pilota entre els tres pals. La doble ocasió dels sabadellencs esdevenien al minut set de la segona meitat, i des d’aquest minut, els visitants han anat en línia descendent, fins encaixar la sentència racinguista de Koné, al minut 71, després d’una errada en la sortida de Nauzet, que no passa pel seu millor moment com a porter arlequinat.

Nova derrota del Sabadell, però aquest cop és dur per la plantilla perquè el Racing és un rival directe per a la salvació, perquè acabaran la jornada en posicions de descens i perquè el malestar general és evident. Olmo es mostrava a la sala de premsa decebut amb el partit:

No podem començar tan bé i permetre que el contrari entri al partit d’aquesta manera. Els errors de concentració no podem permetre’ls, ja que el Racing amb molt poc ha fet moltíssim”.

I és que si la pilota no entra no es guanyen partits i, a més, l’equip dona la sensació de no competir els 90 minuts de partit. Setmana moguda doncs al Sabadell, Miquel Olmo més qüestionat que mai, tot i ser un entrenador que treballa com el que més, veurem si la directiva es posa tant nerviosa com l’aficionat i acaba prenent decisions dràstiques, o li dona temps a Olmo per a poder treballar.

Racing de Santander: Mario Fernández; Borja San Emeterio (Francis, min 78), Orfila, Juanpe, Saúl; David Concha, Javi Soria, Granero (Andreu. min 64), Iñaki; Miguélez (Álvaro, min 69) y Koné.
C.E.Sabadell: Nauzet; Cristian García, Crepí, Olivas, Víctor (Sotan, min 84); Hidalgo (Juanto, min 64), Eguaras, Hervás; Collantes, Gato y Aridai (Marcos, min 75).
Gols: 0-1, min 5. Collantes, de penal. 1-1, min 11. Iñaki. 2-1, min 20. Granero. 3-1, min 71. Koné.
Àrbitre: Valdés Aller (comitè lleonès). Ha mostrat targeta groga a Mario i Koné pel Racing, i a Olivas, Víctor i Crespí pel Sabadell.
Incidències: Camps d’esport del Sardinero. 7.605 espectadors.