El Sabadell Sant Nicolau veu trencada la seva ratxa

L’equip EBA del Club Esportiu Sant Nicolau va perdre aquest cap de setmana en la seva visita a la pista del Flor de Vimbodi Pardinyes Lleida per 65-61. El desencert de cara a cistella va passar factura al final del partit.

El conjunt grana arribava amb una dinàmica molt positiva, mostrant un gran joc i confiança de cara a cistella, pot ser per això, va sorprendre tant l’inici del matx, ja que els jugadors granes aconseguien llançaments en posicions correctes, però es patia un desencert inusual alhora d’encistellar. Tot i així, a nivell defensiu l’equip va ser eficient, i això va permetre acabar el quart amb un desavantatge mínim, 10-9.

Mica en mica el desencert va anar contagiant de forma negativa als jugadors, que anaven perdent la velocitat en la circulació de la pilota i l’alegria en el seu joc. D’aquesta manera el ritme cada vegada era més espès, però els jugadors van demostrar que no es rendirien fàcilment. Tot i el gran esforç dels jugadors, no s’aconseguia jugar amb comoditat. Una gran defensa dels locals que sobrecarregaven les zones interiors, i el baix percentatge en els tirs de 3 punts, feia que els jugadors sabadellencs no trobessin el camí per poder anotar amb facilitat. El resultat en aquest quart va ser de 23-15, i s’arribava al final de la primera part amb un 33-24.

A la represa, errors de concentració dels grana feia que augmentés la sensació de no poder aconseguir tenir el ritme del partit. Un matx que va ser molt incòmode des de l’inici, i ho continuaria sent a la segona meitat. Però, encara quedava un període per davant, i l’equip va continuar lluitant per canviar el rumb del partit. El resultat era de 49-37.

A l’últim quart tot l’equip va demostrar una gran fortalesa mental, i un gran esperit competitiu. Es van poder recuperar pilotes gràcies a la gran activitat i intensitat defensiva, aconseguint cistelles fàcils que ens donaven energia per poder retallar distàncies en el marcador. S’arribaria als últims 3 minuts amb un desavantatge de només 3 punts. Però, errades en petits detalls quan només quedaven segons per jugar van propiciar que la victòria fos per l’equip lleidatà per 65-61. Gran esforç que no té recompensa en el resultat.

El proper enfrontament pels granes serà el proper dissabte 13 de desembre davant el BC Martorell-Solvin en un partit que es disputarà a partir de les 19h al pavelló del carrer Jardí.