Sabadell-Recreativo

El Sabadell s’enfonsa i té peu i mig a la Segona Divisió B

El Sabadell, adormit, ha sortit a la gespa del Nuevo Colombino amb Kiko Olivas al mig del camp, Martí Crespí de parella de central amb Carlos i Pol Roigé acompanyant amb Sotan a Aníbal a la davantera. Mandià ha decidit repetir l’onze del dimecres on l’equip en 45 minuts va rebre tres gols.

Avui han marxat al descans amb un en contra ja que el Recreativo, que avui jugava una final com el Sabadell, ha sortit més endollat a pel partit. Al minut 7 Calle Quintana, jugador del filial ha estat a punt de rematar una pilota que, amb Nauzet batut i els centrals fora de lloc, hagués pogut significar el primer gol de la calorosa tarda a Huelva. Ho han seguit provant els locals amb un xut de que ha desviat Carlos amb el cos enviant a córner.

Mal inici

Minuts més tard, en la tercera ocasió generada pel Recre ha estat la que ha acabat entre els tres pals i al fons de la xarxa. Un bona centrada des de la banda de Calle per a Molina ha acabat amb el primer gol al marcador. Un gol que ha esperonat encara més al degà del futbol espanyol ja que els ha donat més motius per creure en aquesta salvació tant complicada. Moltes imprecisions del Sabadell i poca creativitat han anul·lat qualsevol intent arlequinat per despertar i intentar capgirar la situació. Abans del descans, Juanjo ha vist la desena targeta groga aquesta temporada i també Pol Roigé n’ha vist una, la tercera des de que juga amb el primer equip.

Cop a la segona part

A la represa Mandià ha introduït nous canvis per intentar capgirar la situació que ha viscut el Sabadell, mostrant la versió més dolenta, i la acostumada quan es juga lluny de la Nova Creu Alta. L’entrada de Marcos per Eguaras i la de Sotan per Benja han canviat el dibuix amb un 4-4-2, que en els primers minuts no ha tingut efecte. Més aviat al contrari: el Recre ha continuat amb la fam que el Centre d’Esports no ha tingut. Fins al minut 8 no s’ha vist el Sabadell: ho ha provat Benja en una gran passada de Pol Roigé que ha completat el partit de titular. El jove porter Sotres l’ha aturat sense problemes. Després pocs minuts després ho ha provat el del filial sense sorprendre al porter. L’última acció del Sabadell abans del segon gol del Recre l’ha tingut Marcos, que ha enviat la pilota per damunt del travesser.

La sentència

Acte seguit a la sortida d’un córner ha arribat la sentència del partit que ha anul·lat cap possible reacció arlequinada després del gol de Montoro. I el tercer i definitiu gol hauria pogut arribar fins i tot abans, ja que Núñez, que ha entrat per Calle, ha sorprès Nauzet i per sort, ha enviat la pilota fora. De fet, el Sabadell s’ha trobat amb el gol de Marcos, que ha donat una mica d’esperança, però ràpidament ha sentenciat un equip que ha fet un gran desgast per endur-se els tres punts. I mitjançant Pedro Ríos, el Recre ha posat el 3-1.

Permanència molt complicada

Una derrota que deixa tocat i molt a un Sabadell que cada vegada més, a falta de dues jornades, veu com la permanència s’escapa i la temporada vinent si la cosa no fa un canvi radical, hauran de jugar a Segona Divisió B. Ara, a falta de sis punts en joc, el Sabadell està a quatre punts de la permanència, marcada per l’Osasuna, amb qui es veurà les cares en la darrera jornada a la Nova Creu Alta. Continua en la lluita amb el Racing, el propi Recreativo, el Barça B i l’Osasuna per no descendre però els de Juan Carlos Mandiá són penúltims i segons el resultat del Barça B podrien acabar cuers aquesta jornada. Dels cinc equips només se’n salvarà un i els arlequinats ara mateix són qui té les pitjors cartes sobre la taula.

Recreativo: Sotres; Víctor Díaz, Menosse, Juanan, Córcoles; Montoro (Zamora, m.65), Dimas; Pedro Ríos, Manu Molina, Cabrera (Antonio Domínguez, m.48); I Caye Quintana (Núñez, m.58).
Sabadell: Nauzet; Cristian García, Carlos Hernández, Martí Crespí, Clerc; Kiko Olivas; Pol Roigé, Ciércoles, Eguaras (Marcos García, m.46), Sotan (Benja, m.46); I Aníbal (Gato, m.81).
Gols: 1-0, M.18: Manu Molina. 2-0, M.56: Montoro. 2-1 M.70: Marcos García; 3-1, M.77: Pedro Ríos.
Àrbitre: Víctor Areces Franco (asturià).
Incidències: uns 5.000 espectadors al Nuevo Colombino.

Foto portada: Carlos Hernández lluita una pilota. Autor: C.E.Sabadell / cedida.