Collantes

El Sabadell s’estrena amb victòria

El Sabadell ha jugat aquest dissabte el primer partit de la pretemporada davant de l’AEC Manlleu. Els arlequinats han guanyat per 1 a 0 amb gol d’Edgar a l’inici de la segona part.

Després d’uns dies de treball a El Montanyà, l’equip entrenat per Miquel Olmo ha fet el primer amistós de la pretemporada. Així van sumant minuts i guanyant ritme de cara a l’inici de la Liga Adelante, a casa contra el Betis.

En la primera part, el conjunt arlequinat ha dominat però no ha trobat la porta del gol. En canvi, només començar la segona part Edgar ha obert el marcador rematant una centrada de Collantes.

Durant el partit, han debutat amb la samarreta arlequinada Agus Medina, Aridai Cabrera, Íñigo Eguaras, Miguel Ángel Riau i Javi Hervás. També han jugat alguns jugadors del filial, que també fan l’stage a El Montanyà.

Miquel Olmo valora positvament l’estrena de l’equip: “hem competit bé davant un bon rival. Han estat dues setmanes molt dures de pretemporada pel que fa al volum i càrrega de treball. L’equip ha treballat molt durant aquest stage a El Montanyà, és normal que estiguem una mica espesos en el primer partit i que les cames pesin”, ha comentat.

AEC Manlleu: Barragán; Edu Rabell, Archi, Ballús, Payán, Jandro, Martí Sala, Seuma, Óscar Uroz, Aumatell, Pol Coll. També han jugat: Ot, Iván (p), Raúl, Pol Planas, Muntada, Francisco Marzo, Maik, Frank Pérez, Fortet, Manel.
CE Sabadell: De Navas; Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Víctor Espasandín; Collantes, Eguaras, Longás, Sotan; Gato, Raúl Tamudo. També han jugat: Agus Medina, Toscano, Oriol González, David Jiménez, Nauzet, Ernest Forgás, Riau, Aridai Cabrera, Kiko Olivas, Estellés, Javi Hervás.
Àrbitres: David Martínez Molina, assistit per Abdelaziz Ajdir i Sergi Morera Carbonell.