El Sant Nicolau es jugarà l’accés a la fase d’ascens a la darrera jornada

El Sabadell Sant Nicolau va aconseguir una important victòria davant del quart classificat, el CB Quart, per seguir depenent d’ell mateix alhora de classificar-se per a les fases d’ascens a LEB Plata.

El partit va ser molt igualat i va començar amb un bon inici dels locals (5-0), però el Quart va tenir molt bon encert en el tir exterior i mitjançant quatre triples de Serra, va canviar la dinàmica i va dominar tot el primer període (19-26). En el segon quart els locals van ajustar més bé les defenses del llançament exterior i van estar més endollats en atac, aconseguint controlar el rebot i generant ràpides transicions que aconseguien igualar el marcador, marxant als vestidors amb un 41-39 a favor del Sant Nicolau.

A partir d’aquí el partit es va jugar amb el marcador gairebé sempre molt ajustat i amb mínimes diferències per ambdós equips, però cap al final del tercer període semblava que els granes aconseguien trencar el partit, marxant de 9 punts, però la reacció dels visitants no es va fer esperar i van tornar a igualar el partit. En l’últim període les coses no van canviar i el partit es va decidir en els instants finals, on el tir exterior dels granes va estar més afinat. Així els locals arribaven als últims segons amb l’última possessió i després d’una bona jugada col·lectiva, la pilota va arribar a Abella, que va anotar un triple a l’últim segon, donant la victòria als granes.

Partit vital contra el JAC Sants

Amb aquesta darrera victòria, l’equip arriba a la darrera jornada amb opcions d’accedir a disputar una nova fase d’ascens. El rival serà un rival directe com el JAC Sants, també amb opcions, en un matx que tindrà lloc al Pavelló Olímpic de l’Espanya Industrial el proper dissabte 9 de maig a les 19 hores. El conjunt grana, que a la primera volta va caure davant el conjunt barceloní per un 70-77, necessitarà guanyar per més de set punts per accedir a disputar aquest playoff d’ascens a LEB Plata.

Informació amb la col·laboració del departament de Comunicació del Sabadell Sant Nicolau.