Foto portada: un moment del partit de la Copa del Rei entre el Sabadell i el Sevilla l'any 2014. Autor: R.Benet.

El Sevilla no dóna opcions (1-6)

Preparats per a gaudir però al final gairebé desitjant que acabés el malson. El Sevilla ho ha tingut fàcil davant el Sabadell i ha golejat els de Miquel Olmo per 1 a 6. El resultat no permet cap tipus d’esperança respecte la tornada. El Sabadell diu virtualment adéu a la Copa, tot i que encara ha de visitar el Pizjuán. Ara, a pensar en la Lliga.

Veure’s les cares amb tot un Primera i amb un dels equips en millor estat de forma del futbol estatal era tot un al·licient pel Centre d’Esports Sabadell en aquesta Copa del Rei. L’eliminatòria permetia somiar, més quan l’any passat un Segona B va eliminar els sevillistes. Però no hi haurà somni. Els d’Unai han passat per sobre del Sabadell en un partit que s’ha fet molt llarg pels locals i que ha acabat amb un dur 1 a 6 pels sevillistes.

Olmo i Emery, abans del partit. Autor. Roger Benet.

Als 30 minuts Kolo ha obert el marcador, acabant amb la igualtat en l’electrònic. Pocs abans del descans el Sevilla ha obert camí i ha fet el segon gol, a càrrec de Iago Aspas. A la represa, el tercer ha arribar en un contraatac que ha culminat de nou Iago Aspas. Gameiro ha fet el quart de penal i Reyes ha fet el millor gol de la nit des de la frontal de l’àrea. Forgás ha marcat el gol de l’honor arlequinat, i amb el temps en contra, l’àrbitre ha assenyalat de nou penal contra el Sabadell. Iago Aspas l’ha marcat i ha fet així un hat trick.

La tornada, prevista pel dia 3 de desembre, no deixa cap tipus d’esperança en l’afició, l’equip ni el vestuari arlequinat. En zona de premsa Forgás ha considerat que el resultat ha estat “massa contundent”. Per la seva part, Miquel Olmo ha destacat l’aportació dels jugadors del filial, ha reconegut que el resultat “fa mal” i creu que ha estat un resultat “excessiu”. El més important ara és recuperar posicions a la Lliga. La cita aquest dissabte a les 20 hores de nou a la Nova Creu Alta contra el Mirandés.

CE Sabadell: Nauzet, Agus Medina, Martí Crespí, Carlos, Riau, Yeray, Sotan (Gato 70′), Lucas Porcar, Marcos (Collantes 62′), Aridai i Juanto (Forgás 70′)
Sevilla FC: Sergio Rico, Fernando Navarro, Diogo, ‘Kolo’, Arribas, Banega, Cristóforo (Cotán 77′), Dennis Suárez (Gameiro 45′), Ryes, Aleix Vidal (Deulofeu 60′) i Iago Aspas
Gols: 0-1 minut 28 ‘Kolo’; 0-2 minut 43 Iago Aspas; 0-3 minut 60 Iago Aspas; 0-4 minut 63 Gameiro (p); 0-5 minut 70 Reyes; 1-5 minut 75 Ernest Forgas; 1-6 Iago Aspas (p) minut 92
Àrbitre: Bikandi Garrido del col·legi basc. Grogues per Marti Crespí i Yeray i als visitants, Fernando Navarro i Arribas.
Incidències: 6.157 espectadors a la Nova Creu Alta.

Foto portada: el Sevilla, celebrant un dels sis gols. Autor: R.Benet.