CE Sabadell

Empat del Sabadell en l’estrena a segona ‘B’ (2-2)

El partit ha començat molt dinàmic pel conjunt local que ha mostrat les seves ganes per no repetir des del principi la mala temporada que van fer l’any passat.

El Sabadell ho ha patit. Al minut sis de la primera meitat, només començar, Carlitos, l’ha enviat al travesser, poc després, només quatre minuts més tard, Craviotto, ha hagut de lluir-se per evitar el primer gol del partit enviant la pilota a córner. Cañadas, un ex arlequinat i que durant el partit ha tingut molt de protagonisme, ha començat avisant de la seva fam enviant una pilota al travesser, la segona del partit.

Un Eldense molt ben col·locat, ha posat al Sabadell entre les cordes, i a la mitja hora de partit un penal assenyalat a l’Eldense no l’ha desaprofitat Cañadas obrint el marcador de l’estadi. La dinàmica del partit ha estat la mateixa durant tot el que ha restat de partit.

El Sabadell però ha pogut treure petroli d’una falta al lateral de l’àrea que ha servit Batanero a la perfecció i Valentín Merchan ha enviat al fons de la xarxa rematant amb el cap. Un empat que li ha anat de luxe al conjunt arlequinat després de totes les ocasions que ha tingut el conjunt valencià. Amb aquest resultat tots dos equips han marxat al descans.

Després de la primera part que ha dominat l’Eldense al Sabadell, Miguel Álvarez ha fet un toc d’atenció als seus jugadors, que han sortit molt més esmerçats. Al minut tres, l’ha tingut Pirulo després d’una centrada de Marc Fernández. Gol de l’Eldense a falta de 15 minuts del final del partit, després d’una gran jugada de l’Eldense, de nou Cañadas ha tornat a marcar (2-1).

Un minut més tard s’ha avançat el Sabadell gràcies a un gol de Pol Roigé que s’ha estrenat amb el Sabadell. Bona reacció del Sabadell. Sense gol ni gaires ocasions clares de gol per cap dels dos equips, el Sabadell ha buscat anar per davant del marcador amb dos noves entrades. Han entrat Forgas i Osado, pels dos homes d’atac que han sortit des del principi Alex Cortell i Pirulo.

A falta de 25 minuts per acabar el partit. S’ha avançat l’equip de Galiana a l’efecte buscat de Miguel Álvarez després d’una gran jugada de l’equip valencià que ha significat el segon gol de Cañadas i la remuntada del partit per l’Eldense. Però l’efecte que buscava el Sabadell només ha hagut d’esperar un minut, i no de les botes d’Osado o Forgas sinó de Pol Roigé. El jove s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta del Sabadell a falta de 14 minuts pel final del partit, enviant a la xarxa i definint a la perfecció el gol que ha significat l’empat del partit.

Per buscar una mica més de consistència al mig camp ha entrat Yeray Sabariego per David Batanero. A la jugada següent, una acció d’Ernest Forgas a la frontal de l’àrea, ha posat l’ai al cor a la graderia del Nuevo Pepico Amat perquè podria haver estat penal i ha acabat amb targeta groga pel davanter per protestar. Poca cosa més ha passat en el que faltava de partit on el Sabadell s’ha endut un punt molt valuós, després de com ha anat el partit, on els de Miguel Álvarez s’han estrenat a segona ‘B’. Podria haver estat pitjor.

FITXA TÉCNICA

Eldense: Marcano, Juanje, Urzaiz, Gotor, Ortega, Vivanco (Belforti), Araujo (Planelles), Petcoff, Serra, Cañadas i Carlitos (Piquero).
Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Agustín, Alcañiz, Valentín, De Val, Batanero (Yeray), Marc, ‘Pirulo'(Osado), Pol Roigé i Cortell (Forgas).
Gols: 1-0 PN.Cañadas (29′), 1-1 Valentín (40′), 2-1 Cañadas (72′), 2-2 Pol Roigé (73′).
Incidències: L’àrbitre Sánchez Villalobos ha amonestat amb targeta groga als locals Quim Araujo i Serra. Pel Sabadell a De Val, Alcañíz i Forgas.

Foto portada: partit de pretemporada amb Pol Roigé, qui ha fet el gol de l’empat. Autor: CE Sabadell.