Foto portada: sortida de la cursa. Autor: Josep Lluis Lai.

Èxit de la primera edició de La Llanera Trail

La ventada va fer impossible la primera edicó del trail La Llanera l’any passat, organitzat per la Unió Excursionista de Sabadell. Però finalment, un any després del previst, s’ha pogut celebrat amb èxit la primera edició d’aquesta nova cursa esportiva, que conté la primera Marató de Sabadell.

Uns 600 inscrits, dels quals finalment van acabar la cursa 541, van participar en la primera edició de La Llanera Trail. La prova ha tingut sortida i arribada aquest diumenge a la plaça del Doctor Robert, organitzada per la Unió Excursionista Sabadell (UES). La Llanera Trail conté una mitja marató de montanya i una marató.

Si no veieu bé les fotos, ho podeu fer a Flickr: ‘La Llanera Trail‘. Fotos de Josep Lluis Lai.

En la Mitja marató ha guanyat Òscar Jiménez, amb un temps de 1:28:33 segons, seguit de Joan Font (1:28:36) i de José Montes ( primer en categoria de veternas, 1:32:26). En dones, victòria per a Marta Cusidó, amb 1:44:15, seguida d’Assumpta Vilà, amb 1:54:07 i d’Elisabeht Pérez, amb 1:53:33. 341 atletes han acabat la prova, amb un bell itinerari pel Rodal de Sabadell.

En la categoria de marató, amb un desnivell positiu de 1.300 metres, la victòria ha estat per Gonzalo Pedroche, amb 3:23:20, seguit de Pep Llonch (primer en categoria de veterans), amb un temps de 3:27:44 i de Derek Hossack, amb 3:29:01. Verónica Zaragoza ha estat la millor dona, amb 4:13:19, seguida de Mª Carmen Sánchez, amb 4:16:50 i d’Ariadna Casajoana, amb 4:34:10. 200 atletes han pres part a la marató de La Llanera Trail, que es pot considerar la primera marató trail de Sabadell.