Festival anotador a la cinquena victòria consecutiva del Sabadell Sant Nicolau

L’equip EBA del Club Esportiu Sant Nicolau va realitzar un molt bon partit contra el CB Castelldefels a qui va superar de forma clara amb un resultat de 103-77. L’encert en el llançament i l’alt ritme de joc dels locals van ser claus per poder emportar-se la victòria.

En el primer quart el matx va estar molt igualat, amb alts percentatges d’encert. Es realitzava un bàsquet molt viu, on el joc en transició dominava el partit. Per part dels locals es podia veure grans accions individuals dins de l’ordre tàctic ofensiu, i això provocava que els jugadors mostressin una gran confiança alhora d’atacar. A nivell defensiu es patia en els 1c1, però la gran seguretat en el rebot va permetre no donar segones opcions als visitants. El resultat en aquest primer quart era de 24-21, favorable als homes d’Àlex Terés.

Al segon quart el CE Sant Nicolau es va deixar anar per la seva qualitat individual a nivell ofensiu i va aconseguir fer defenses molt segures en el 1c1. A més a més, es mantenia la seguretat en el rebot defensiu, el que va propiciar que s’aconseguís realitzar un quart extraordinari, reflectint el gran potencial que té aquest equip. Tots els jugadors aconseguien aportar en el joc, i vivien les cistelles dels companys com si fossin pròpies. Amb aquesta gran sintonia es va arribar al descans, amb un resultat favorable de 54-32.

A la represa es buscava no perdre la intensitat amb la que es vivia el partit. Continuar fent un joc viu i vistós, a més de seguir tant ficats en els conceptes defensius que creiem claus per aquest partit. Els jugadors en gran part ho van aconseguir, tot i que el ritme ofensiu de joc va decaure una mica. Els jugadors tot i gaudir d’una gran avantatge en el marcador, van continuar vibrant amb el gran bàsquet que s’estava portant a terme. S’arribava a l’últim quart amb un resultat de 80-57.

Es va arribar a l’últim període amb objectius a aconseguir, i per tant no ens podíem relaxar. Es gaudia d’un gran percentatge d’encert i els jugadors van continuar treballant de forma molt seriosa. El resultat final va ser de 103-77 tot sumant la cinquena victòria consecutiva i situant-se a la segona posició del campionat. El proper rival dels granes serà el Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida en un partit que es disputarà dissabte 29 al Barris Nord lleidatà.