Futbol_pia

Futbol sala: segona jornada consecutiva sense victòries

• L’Escola Pia remunta un 0 a 5 contra el filial del Marfil Santa Coloma.

• El Club Natació cau a Santa Coloma i està a 9 punts de la salvació.

L’Escola Pia aixeca un 0 a 5 en 10 minuts i obté un valuosíssim empat a casa davant el Marfil ‘B’. El Club Natació cau davant la Unión Santa Coloma i es queda a 7 punts del penúltim classificat i a 9 de la salvació

Partit clau en la lluita pel liderat de la categoria al Can Colapi. El partit ha començat molt malament pels de Pedro Donoso. Javi Rangel ha fet als 2 minuts de joc i en la primera ocasió dels colomencs el 0 a 1. Tot i el gerro d’aigua freda només començar el partit, l’Escola Pia ha tingut la possessió de la pilota i ha dominat el joc en busca de l’empat. Els sabadellencs han pressionat a camp contrari per dificultar la sortida de la pilota visitant i mantenir la possessió. Malgrat el domini de la pilota, els col·legials s’han topat amb un Marfil molt ben tancat al darrere i no han aconseguit trobar forats. Els locals ho han provat amb xuts exteriors però, molt segur, Álvaro Lacuesta ha aturat qualsevol possible ocasió. Encara amb avantatja colomenc al marcador, els de Sabadell han combinat més ràpidament als últims minuts de la primera meitat però no han aconseguit concretar cap jugada. Així doncs, s’ha arribat al descans només amb el gol matiner dels visitants.

La segona meitat ha començat amb un guió semblant a la primera. L’Escola Pia pressionant a camp contrari i el filial marfilenc amb dificultats per treure la pilota. La pressió ha permès als locals crear dues ocasions que, de nou, ha aturat Álvaro. Als 3 minuts de joc del segon període però, novament, gerro d’aigua freda pels de Donoso. Pol Tolrà ha culminat un contraatac dels visitants i ha situat el 0 a 2 al marcador en la què ha sigut, pràcticament, la segona ocasió dels visitants en tot el partit. A més, no ha passat ni un minut quan, Javi Rangel, de nou, ha aprofitat una pèrdua de pilota local a mitja pista, i ha fet el tercer pels de Santa Coloma. Amb un dolorós 0 a 3, el conjunt de Pedro Donoso ha seguit defensant-se amb el control de la pilota en busca d’obrir la llauna. De nou, mala sort per l’Escola Pia quan al minut 27, Óscar ha aprofitat un error en la passada de Dani Castro i ha situat un contundent 0 a 4. A falta d’encara 12 minuts, Pedro Donoso ha tret el porter-jugador amb tota la intenció de recuperar un partit que s’estava escapant en 4 ocasions puntuals. De 5, els de Can Colapi han controlat encara més el partit però els ha costat trobar forats entre la teranyina del Marfil i de nou en un error en la passada, aquest cop de Carles Comadran, Pol Tolrà ha fet des del seu propi camp el 0 a 5. Pràcticament en 5 ocasions els visitants han transformat un contundent 0 a 5 que semblava sentenciar el partit. Tot i així, els de Pedro Donoso no han tirat en cap moment la tovallola i, al mateix minut, al 31, seguint amb el joc de 5 han transformat l’1 a 5, obra de Dani Castro amb un xut exterior. Descaradament, Pedro Donoso hi ha cregut més que ningú i ha anat a pel partit. En cap moment ha volgut canviar el porter-jugador pel porter en busca de la remuntada i ha quallat. El segon ha arribat al minut 34. Sergi Ruiz ha culminat una gran jugada de 5 al segon pal. Un minut més tard, Dani Castro de nou en un xut llunyà ha fet el 3 a 5. Amb aquest resultat el pavelló ha cregut més que mai en la remuntada i al 37, de nou en una gran combinació de 5, Jordi Sardà ha fet el quart dels col·legials. 4 a 5 i 3 minuts per endavant per culminar la remuntada.

Finalment, els de Can Colapi ho han aconseguit. Àlex German, d’esquena a porteria ha caçat un rebot i amb una espectacular rematada de taló ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Golàs i remuntada. Amb el 5 a 5 al marcador i a falta d’1 minut però, l’àrbitre ha assenyalat una falta molt dubtosa favorable als visitants. Una falta que ha suposat la sisena i, per tant, doble-penal. Tot i així, Peluca no ha aconseguit transformar pels de Santa Coloma i ja no hi ha hagut temps per a més. 5 a 5, remuntada d’escàndol dels de Pedro Donoso que fa que tot segueixi igual. Escola Pia i Marfil Santa Coloma ‘B’ líders de la categoria de bronze del futbol sala amb 23 punts.

El Club Natació cau davant la Unión-Bosco Rocafort a Santa Coloma (5-2)

La poca concentració a l’inici del partit dels de Nobau ha fet que remessin a contracorrent des dels primers minuts. Un error d’Arnau Huguet en un contraatac dels nedadors ha provocat la “recontra” dels locals que ha acabat amb l’1 a 0 al marcador. Tot i començar amb mal peu, els de Sabadell han aconseguit mantenir la igualtat en la possessió i el domini de la pilota i han aconseguit crear algunes ocasions de la mà de Carlitos i Jaume Figueras. Tot i així, al minut 12 en una bona jugada individual els de Santa Coloma han transformat el segon. Mals minuts pels interessos nedadors ja que, de nou en una pèrdua, aquesta vegada de Pau Puigdomènech a la zona de creació, ha permès als colomencs fer el 3 a 0. Malgrat el resultat, els de Jordi Nobau aquesta vegada no han tirat la tovallola i amb una falta assajada amb bloquejos, Carlitos ha aconseguit retallar distàncies amb el 3 a 1, resultat amb el què s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Bosco Rocafort ha intensificat la pressió i ha dificultat la sortida de la pilota nedadora. Tot i així, en un contraatac, Aitor Rodríguez ha fet al segon pal el 3 a 2 en rematar una bona jugada col·lectiva. A un gol de l’empat, els sabadellencs han revifat la moral i han anat a buscar l’empat. En els millors moments nedadors però, ha arribat un altre cop dur. Un error en la sortida del porter visitant, Álex Marcos, ha permès a la Unión tornar a anotar a falta de 5 minuts. Amb el 4 a 2 al marcador, el Natació Sabadell ha tret el porter-jugador a falta de 4 minuts, però tot i tenir alguna ocasió han sigut, novament, els locals qui, en un contraatac a falta de 50 segons, han anotat el definitiu 5 a 2. Tot i el bon partit del conjunt sabadellenc, nova derrota que s’agreuja amb els resultats dels rivals directes. La victòria de l’Esparreguera, situa als nedadors a la cua de la classificació a 7 punts del penúltim classificat, l’Esparreguera i a 9 de l’equip que marca la salvació, l’Hospitalet Bellsport.

CE Escola Pia 5 – 5 Marfil Santa Coloma ‘B’

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Jordi Sardà, Santi Sardà, Carles Comadran, Oriol Comadran, Sergi Ruiz, Jordi Torras, Llorenç Tarrés, Alex Germán, Dani Castro, Marc Pagès, Jordi Font.
Marfil S. Coloma ’B’: Álvaro Lacuesta, Pol Tolrà, Javi Rangel, Óscar, Éric Pérez, Toti, Peluca, Arnau, Serigo.
Gols: Javi Rangel (0-1, min. 2), Pol Tolrà (0-2, min. 22), Javi Rangel (0-3, min. 22), Óscar (0-4, min. 27), Pol Tolrà (0-5, min. 31), Dani Castro (1-5, min. 31), Sergi Ruiz (2-5, min. 34), Dani Castro (3-5, min. 35), Jordi Sardà (4-5, min. 37), Alex Germán (5-5, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Jordi Sardà, Santi Sardà, Carles Comadran, Jordi Torras i Llorenç Tarrés de l’Escola Pia i a Pol Tolrà, Javi Rangel i Arnau del Marfil Santa Coloma.