Cursa

Jordi Cruz (JAS) i Janeth Becerra (Slop.cat) guanyen la cursa dels 10 quilòmetres

Osteopatia Vallès
Osteopatia Vallès patrocina aquesta secció

Aquest diumenge s’ha disputat la cursa de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell, dins del calendari de les Gálvez Sabadell Run Series 2014 (concretament va puntuar com la setena etapa d’aquest concorregut circuit local) la cursa va arribar a la seva edició número 24, en un matí assolellat i amb unes temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme.

Els atletes participants van poder gaudir del clàssic traçat molt atractiu amb el pas pel centre de Sabadell i als voltants del Club Natació Sabadell pel barri de Covadonga.

En l’aspecte purament esportiu cal destacar un altre gran èxit en l’organització que va afavorir que els atletes gaudissin i disputaran una carrera impecable en què l’autèntic protagonisme va ser per als atletes sabadellencs amb unes marques i una classificacions per lloc de gran valor atlètic. La victòria absoluta va anar a parar a mà de Jordi Cruz (JAS) amb un temps final de 33 minuts 20 segons, seguit de Carlos Ramiro (Club Natació Sabadell) segon i el júnior Enric Basallote (Club Natació Sabadell) com a tercer absolut, van completar entre els deu primers, tres atletes més del Club Natació Sabadell: Enric Altayó (5è), Joan Font (7è) i David Solera (9è).

cursa
Els corredors al seu pas per la Gran Via. Autor: David B.

En la categoria femenina destaca la superioritat de les atletes de la formació local Slop.cat, copant les quatre primeres posicions absolutes, l’atleta boliviana Janeth Becerra es va alçar amb una còmoda victòria absoluta amb un temps de 38 minuts 31 segons; completant el podi les seves companyes de club Sandra Sánchez (2a) i Laura Vílchez (3a), així mateix entre les deu primeres es van classificar: Núria Ramírez (Slop.cat) 4ª, al costat de les atletes del Club Natació Sabadell: Neus Vidal (5a ) Sandra Santamaría (6a) Vanesa Viana (8a) i Esther Domingo (9a).

La propera cursa de la Sabadell Run Series serà l’anomenat Cros dels Esquiadors, a la zona nord de la ciutat, a través del bosc de Can Deu. La data serà el 16 de novembre.