Escola Pia

Jornada 14: victòria de la Pia, líder, i derrota del Club, cuer

• L’Escola Pia es retroba amb la victòria (4-2).

• Bon partit nedador sense recompensa a La Floresta (3-0).

L’Escola Pia es retroba amb el camí de la victòria en un partit complicat amb el Montcada. El Club Natació fa un bon paper lluny de Cal Balsach però insuficient per sumar punts.

El conjunt de Pedro Donoso s’ha trobat un autèntic mur sobre la pista. Els de Montcada s’han tancat a mitja pista a defensar l’empat a zero, fet que no ha permès als sabadellencs crear ocasions de perill malgrat tenir el monopoli de la possessió. Tot i el domini local, els visitants, molt ordenats, han aprofitat una recuperació per fer, al contraatac, el 0 a 1 de la mà de Mario. Amb el marcador favorable, el conjunt de Montcada ha seguit ordenat al seu camp. Aquest cop, però, els de Can Colapi han trobat més forats a la teranyina defensiva i han començat a arribar les ocasions. D’aquesta forma, al minut 18, Sergi Ruiz ha aconseguit l’empat en aprofitar una assistència de Jordi Sardà. Amb l’empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, l’Escola Pia ha augmentat la intensitat i al primer minut, Jordi Torras amb un potent xut exterior ha avançat als de Sabadell. Amb la victòria parcial local, el Montcada ha seguit ordenat i, de nou en un contraatac, ha aconseguit l’empat a 2. Els col·legials no han tirat la tovallola i han seguit pressionant en busca dels tres punts. Qui els ha trobat ha estat Dani Castro. Amb un xut ras des de fora de l’àrea, el 10 de l’Escola Pia ha aconseguit el tercer pels locals. Amb el 3 a 2, els visitants han fet un pas endavant en busca de l’empat i els de Pedro Donoso ho han aprofitat per ampliar l’avantatge. A falta de 7 minuts, Jordi Sardà ha recuperat la pilota a camp contrari i amb una bona definició ha fet el 4 a 2. El Montcada ho ha provat amb el porter-jugador però no ha aconseguit crear perill i s’ha arribat al final del partit. 4 a 2, victòria treballada de l’Escola Pia que el manté al liderat en solitari de la classificació amb 32 punts. El cap de setmana vinent, últim partit de la primera volta i de l’any a Martorell.

El Club Natació cau de nou a la Floresta

El Club Natació d’Àlvaro González ha fet un bon paper al camp de l’Olímpyc Floresta però no ha aconseguit sumar cap punt. Els nedadors han sortit a La Floresta en un partit amb un inici molt igualat on les ocasions les han portat els locals mitjançant els xuts llunyans. Tot i així, el primer gol ha arribat en un pèrdua dels visitants en zona de creació al minut 9. Amb l’1 a 0, tot i tenir-ne una clara l’Olímpyc, les ocasions han sigut clares pels sabadellencs. Jaume Figueras i Jordi Lozano han pogut obrir el marcador del Club però les seves rematades no han trobat porteria i s’ha arribat a la mitja part amb victòria parcial local.

La segona part podria haver començat molt bé pels interessos visitants, però Pau Puigdomènech no ha aconseguit superar el porter local en l’1 contra 1. I del possible empat a 1 al 2 a 0. Pirata ha aconseguit el segon dels de La Floresta al segon pal. Cop dur pels d’Àlvaro González, que no s’han donat per vençuts i a falta de 6 minuts han tret el porter-jugador. Tot i el bon joc de 5, el Natació Sabadell no ha aconseguit concretar a l’últim moment i han sigut, de nou, els locals els que sí que ho han fet. Dani Martí ha fet el 3 a 0 pels locals en un contraatac a falta de 5. Els nedadors ho han seguit intentant en combinacions ràpides amb el porter-jugador però no ha sigut suficient. Tot i el bon joc, el 3 a 0 ha sigut definitiu i la derrota del Club Natació s’ha consumat. Nova derrota del Natació Sabadell fora de casa que els manté a la cua de classificació cada cop més lluny de la salvació. Ara, a 13 punts. El cap de setmana vinent els d’Àlvaro González tanquen la primera volta i l’any a casa contra un rival directe, l’Esparreguera.

Club Esportiu Escola Pia 4 – 2 Futbol Sala Montcada

CE Escola Pia: Jordi Font, Jordi Sardà, Carles Comadran, Sergi Ruiz, Santi Sardà, Jordi Torras, Oriol Comadran, Àlex Germán, Dani Castro, Marc Pagès, Santi Bertolín.
FS Montcada: Leandro Madureira, Carlos Perez, Rubén Berrio, Raúl Muñoz, Mario Litran, Xavier Ibáñez, Chechi, Paquito, Carlos Riquelme.
Gols: Mario Litran (0-1, min. 10), Sergi (1-1, min. 18), Jordi Torras (2-1, min. 21), Paquito (2-2, min. 23), Dani Castro (3-2, min. 26), Jordi Sardà (4-2, min. 33).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga al local Jordi Torras.

Olímpyc Floresta Futbol Sala 3 – 0 Club Natació Sabadell

Olímpic F.FS: Aitor Solà, Miquel Verdaguer, Oriol Romero, Carles Jiménez, Daniel Martí, Nitu, Eduard García, Martí Àngel, Pirata, Xavier Martín, Fernando Echevarria, Guillem Luid.
CN Sabadell: Marc Torras, Jordi Lozano, Arnau Casabon, Aitor Rodríguez, Pau Puigdomènech, Pep Girvent, Marc García, Jaume Figueras, Carlitos, Wiki, Álex Marcos.
Gols: Miquel Verdaguer (1-0, min. 14), Pirata (2-0, min. 27), Dani Martí (3-0, min. 35).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la tarjeta groga al visitant Arnau Casabon.

Foto portada: un partit de la Pia, en una imatge d’arxiu. Autor: C.Domènech.