Jornada brillant pel futbol sala sabadellenc

• Victòria de prestigi de l’Escola Pia a Santa Coloma (2-4).

• Triomf èpic del Natació Sabadell a l’Olleria (4-5).

L’Escola Pia es refà dels mals resultats i aconsegueix una gran victòria a la pista de la Unión Santa Coloma. El Club Natació venç lluny de Sabadell amb un golàs d’Álex Llamas als últims instants

Després de l’empat a Manresa i de la desfeta a casa davant el líder, l’Escola Pia ha visitat la el Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se a la Unión. Amb la baixa de Sergi Ruiz i Llorenç Tarrés però ja amb Jordi Sardà recuperat, els d’Ernest Cardona han sortit al parquet amb l’objectiu de redreçar el camí. L’inici del match ha estat d’allò més igualat, sense un dominador clar i amb poques ocasions. Finalment, transcorreguts ja 15 minuts, Dani Castro ha obert la llauna pels visitants. El 10 de l’Escola Pia s’ha desfet del seu marcador amb un retall i amb un potent xut amb la dreta ha situat l’esfèrica a l’escaire de la porteria local. Golàs. Amb el 0 a 1, la Pia ha posat una marxa més i pràcticament a la jugada següent Mosaab Sarghini ha pogut fer el segon, però una gran aturada del porter local ho ha evitat. Tot i així, abans del descans els de Javi Rodríguez han tingut les seves oportunitats per empatar el partit. Sobretot, quan a l’últim minut els de Can Colapi han comès la sisena falta. Des dels 10 metres ho han provat però Jordi Font ha aturat el doble-penal.

A la represa, Dani Castro ha pogut fer el segon a la sortida d’un córner però la seva rematada ha anat a la fusta. Els col·legials han sortit amb més insistència però han sigut els colomencs que han anotat, de les botes de Pipa al segon pal. La reacció visitant però, no s’ha fet esperar i al minut 8 Jordi Sardà ha tornat a avançar als sabadellencs aprofitant una assistència de Jordi Torras. Amb el 2 a 1, a l’equador de la segona meitat Javi Rodríguez ha apostat pel porter-jugador. Els locals han fet circular bé la pilota i han començat a arribar les ocasions. Tot i així, el primer error l’ha aprofitat a la perfecció Mosaab per fer el seu primer gol amb la samarreta taronja i signar el 3 a 1. Amb aquest marcador, els de Santa Coloma han seguit insistint però s’han trobat amb l’altre gran protagonista del partit, Santi Bertolín. El porter visitant ha fet un autèntic recital d’aturades, algunes d’espectaculars i d’altres acompanyades de fortuna, que ha evitat qualsevol tipus de reacció local. A 3 minuts pel xiulet final Jordi Torras des de camp propi ha fet el quart dels col·legials en una recuperació. Finalment, als últims segons els locals han fet el definitiu 2 a 4 en un rebot. Amb aquest triomf, els d’Ernest Cardona sumen 7 punts i es col·loquen novens a la taula. El cap de setmana vinent buscaran tornar a sumar 3 punts a casa amb la visita de l’Olímpyc Floresta.

Agònic triomf dels de Diego Blanco lluny de Sabadell

Després de començar la lliga amb tres derrotes consecutives, els homes de Diego Blanco van aconseguir la primera victòria el cap de setmana passat a casa davant el Ripollet. Amb aquests 3 punts els nedadors han viatjat aquest cap de setmana fins a València per visitar la pista de l’Olleria. Tot i el llarg desplaçament i les baixes del capità Jordi Lozano i Pau Machado, els sabadellencs han plantat cara i de la mà d’un gran Álex Llamas han sumat als últims segons novament 3 punts. Al parquet tot ha començat d’allò més igualat. Un Olleria fent circular molt bé la pilota i un Natació Sabadell molt ben plantat i ordenat plantant cara al lleuger domini local. Als primers minuts de joc, Pau Puigdomènech després de recuperar l’esfèrica en una excel·lent pressió a camp contrari ha aconseguit avançar als de Diego Blanco. Amb el 0 a 1, els valencians han seguit treballant en el domini i els sabadellencs molt intensos en la defensa i la pressió i tots dos conjunts han disposat d’ocasions clares. En una pèrdua visitant però, l’Olleria ha muntat un bon contracop i ha transformat l’empat. Amb l’1 a 1 els minuts han transcorregut amb la igualtat com a protagonista fins que a pocs instants del descans, Álex Llamas ha deixat enrere a dos marcadors i per sota les cames del porter local ha signat l’1 a 2 amb el què s’ha arribat al descans. Només començar la segona part però, els locals han aconseguit l’empat i als pocs minuts en una bona triangulació han capgirat el marcador. Amb el 3 a 2 el match s’ha escalfat i nombroses jugades d’1 contra 1 han acabat en falta, moltes d’elles a Álex Llamas, el jugador més desequilibrant dels nedadors. Tot i així, en un d’aquests duels, l’Olleria ha aconseguit eixamplar distàncies en una bona jugada individual. Amb el 4 a 2 els locals han fet circular la pilota amb molt de criteri però els sabadellencs hi ha cregut més que ningú i amb una gran pressió a camp contrari han gaudit de bones ocasions. Una d’elles ha acabat amb la segona groga per un dels locals i ha suposat l’expulsió. Els de Diego Blanco han aprofitat el 4 contra 3 i Pep Girvent ha retallat distàncies. Ja a les acaballes del partit, Álex Llamas ha portat de corcoll la defensa local amb les seves jugades individuals marca de la casa. Finalment, en un contracop, el Natació Sabadell ha aconseguit l’empat de les botes d’Álex Borrego. Amb 4 a 4 i a menys de 2 minuts pel xiulet final, els locals han apostat pel porter-jugador. No han aconseguit crear ocasions i a falta de només 15 segons falta a la frontal favorable als nedadors. Moment per la èpica. El millor jugador del partit, Álex Llamas ha agafat la pilota i s’ha encarregat del llançament. Tota la banqueta visitant expectant, conscient de les possibilitats d’anotar del 15 nedador. Llamas ha colpejat amb violència l’esfèrica que s’ha col·lat directament per l’escaire de la porteria local. Golàs. La banqueta sabadellenca ha embogit amb el gol, conscients que pràcticament estava fet. Els pocs segons que restaven han transcorregut i la botzina ha confirmat la segona victòria consecutiva dels de Diego Blanco.

Amb aquests 3 punts, el Natació Sabadell ja en suma 6 i escala fins a la onzena posició, amb només un punt menys que la mateixa Escola Pia. El cap de setmana vinent, els de Diego Blanco buscaran arribar als 9 punts davant Salou a Cal Balsach davant de l’afició.

Primera victòria del Grups Arrahona a la segona jornada (1-4)

La primera victòria dels de Nobau no s’ha fet esperar i a la segona jornada, davant el cuer, els arrahonistes han sumat els 3 punts. Els roses han dominat clarament la primera meitat amb ocasions clares, sobretot per Jaume Figueras i Arnau Huguet, davant un Futsal Santvicentí que amb prou feines ha inquietat la porteria visitant. Tot i així, la falta de punteria ha enviat el partit al descans amb 0 a 0. A la represa, un guió semblant a la primera meitat no ha permès als sabadellencs obrir la llauna fins als 34 minuts, quan Lluís Masdéu en una gran jugada ha signat el 0 a 1. El gol ha donat aire als de Nobau que han aconseguit el segon en un contracop finalitzat per Jaume Figueras al mateix minut. Els locals han reaccionat però i al minut següent han retallat distàncies. Amb l’1 a 2, els de Sant Vicenç han apostat pel porter-jugador però una excel·lent defensa dels de Sabadell en el 4 contra 5 els ha permès no només no encaixar, sinó anotar dos gols més aprofitant errades per situar el definitiu 1 a 4. Amb aquest triomf els sabadellencs pugen fins a la quarta posició, a 2 punts del líder. El cap de setmana vinent, a casa, els de Nobau rebran al líder, el Lloret.