Futbol sala

La Pia es deixa els primers punts i el Club és cuer en solitari

• El Club Natació perd el duel directe amb el Sala 5 Martorell (1-3)

• L’Escola Pia trenca la ratxa de victòries i empata a la Floresta (3-3)

El Club Natació per el duel directe per la part baixa de la classificació i es col·loca cuer en solitari. L’Escola Pia no aconsegueix el 7 de 7 però segueix imbatuda i conservant el liderat de la categoria, ara compartit amb el filial del Marfil Santa Coloma.

Partit fluix a Cal Balsach entre dos equips molt imprecisos. Club Natació i Sala 5 Martorell han acusat els nervis de necessitar la victòria. Les imprecisions en la passada han provocat una primera part amb molt poques ocasions i un joc molt travat. El primer gol, al minut 9, és fruit d’una errada nedadora al mig del camp que resol amb un contraatac Cristian pel Sala 5 Martorell. Tot i així, amb 0 a 1 els visitants han tornat el favor i al cap de dos minuts Jaume Figueras ha aprofitat un greu errada visitant en la sortida de la pilota per regalar l’empat a Aitor Rodríguez. Amb l’empat a l’electrònic les defenses s’han apoderat del partit i les ocasions han tornat a desaparèixer fins a arribar al descans.

La segona part ha començat malament pels interessos locals, i és que als dos minuts de la represa una errada de Pep Girvent ha deixat sol Álex que ha tornat a avançar als de Martorell. Amb la victòria parcial visitant el domini ha minvat cap al seu cantó. Tot i així, el Club Natació ha tingut alguna ocasió al contraatac per fer l’empat. De nou, però, a falta de 3 minuts, han sigut els visitants els que han aprofitat les ocasions. Una falta dubtosa a la frontal, l’ha transformat Fouad per l’escaire convertint un autèntic golàs. 1 a 3 i tot i que els de Jordi Nobau han tret el porter-jugador no han pogut crear ocasions clares i el partit ha arribat al final amb la victòria visitant. 1 a 3, derrota dolorosa del Club Natació contra el rival directe per la part baixa de la classificació que els situa com a cuers de la taula en solitari amb 1 sol punt en 7 partits. Inici de temporada dur dels de Jordi Nobau que deixen molts dubtes i que necessiten sumar la primera victòria el més aviat possible per capgirar la situació. La primera oportunitat, dissabte que ve a la pista d’un recent ascendit, el Ripollet.

L’Escola Pia deixa escapar els primers punts de la temporada a la Floresta (3-3)

Amb 6 victòries en els 6 primers partits de lliga, als líders de la categoria els tocava visitar la pista de l’Olímpyc la Floresta, un camp sempre complicat pels de Pedro Donoso. El partit ha començat amb tots dos conjunts molt intensos i força igualats, però la possessió de la pilota als primers minuts ha sigut pels visitants. Tot i que als dos primers minuts, els sabadellencs han tingut un parell de bones ocasions han sigut els locals, qui al minut 3, han fet l’1 a 0 en un córner de la mà de Marc Feu. El gol ha trastocat els plans dels de Can Colapi que, descentrats, han vist com la possessió ha minvat i el partit ha embogit. Tot i així, els de La Floresta només han sigut capaços de crear una única ocasió. A falta de 5 minuts, l’Escola Pia ha recuperat el control del partit i han començat a arribar ocasions més clares, però la falta de punteria ha fet que el partit hagi arribat al descans amb victòria parcial local.

La segona part ha començat amb un clar dominador, l’Escola Pia. Tot i així, el domini no s’ha concretat en ocasions i han sigut els locals qui, de nou, han aconseguit anotar mitjançant Pitu. Amb 2 a 0 l’Olímpyc ha fet dues passes enrere i s’ha començat a defensar a camp propi, fet que ha provocat que els visitants hagin començat a tenir moltes més ocasions clares que tot i així no s’han transformat en gol fruit del desencert i l’habilitat del porter local, Guillem Luid. A falta de 5 minuts, i vist el 2 a 0 al marcador tot i el nombre d’ocasions, Pedro Donoso ha apostat pel porter jugador. Amb el joc de 5, els sabadellencs han trobat moltes facilitats per fer circular la pilota i al minut 36 finalment han aconseguit foradar la porteria rival. Carles Comadran ha aprofitat una passada diagonal de Jordi Sardà i ha retallat distàncies.

Amb el 2 a 1 l’Escola Pia s’ha crescut i després d’una gran combinació en el joc de 5 entre Sergi Ruiz i Jordi Torras , els locals s’han fet en pròpia porteria l’empat a 2. I només un minut més tard, al 38, amb un potent xut ras per finalitzar una bona jugada, novament, Carles Comadran, ha avançat als de Pedro Donoso. Amb la remuntada, el partit semblava sentenciat i els locals han tret el porter-jugador per tal de salvar el partit. A falta de només 1 minut, l’àrbitre ha xiulat una falta dubtosa que ha suposat la sisena de l’Escola Pia i, per tant, doble-penal favorable als de La Floresta. Rubén ha fet des dels 10 metres l’empat a 3. Tot i el poc temps per al final, els visitants, molt ambiciosos, han tornat a treure el porter-jugador i tot i que han tingut algunes ocasions per fer el gol de la victòria; una de molt clara de Dani Castro que ha salvat el porter visitant a l’últim moment; el partit no ha donat per a més i la botzina ha senyalat el final del partit. El cap de setmana vinent, l’Escola Pia ha de defensar el liderat que ara comparteix amb el filial del Marfil Santa Coloma a casa contra l’Esparraguera.

Club Natació Sabadell 1 – 3 Sala 5 Martorell

CN Sabadell: Marc Torras, Aitor Rodríguez, Arnau Casabon, Arnau Huguet, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Jaume Figueras, Eduard Jiménez, Marc García, Javi, Carlos Naranjo, Alex Marcos.
Sala 5 Martorell: Pol Gomar, Cristian, Álex, Fouad, Malik, Huse, Pau Albacete, Marc, Sergio.
Gols: Cristian (0-1, min. 9), Aitor Rodríguez (1-1, min. 11), Álex (1-2, min. 22), Fouad (1-3, min. 37)
Incidències: –

Olímpyc La Floresta 3 – 3 Club Esportiu Escola Pia

Olímpyc: Guillem Luid, Oriol Romero, Miquel Verdaguer, David Oliva, Eduard Garcia, Rubén Bosch, Marc Feu, Martí Àngel, Pirata, Martí Casas, Pitu.
CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran, Jordi Sardà, Jordi Torras, Oriol Comadran, Àlex Germán, Sergi, Llorenç Tarrés, Marc Pagès, Dani Castro, Nil, Santi.
Gols: Marc Feu (1-0, min. 3), Pitu(2-0, min. 21), Carles Comadran (2-1, min. 36), Martí Àngel (p.p.)(2-2, min. 37), Carles Comadran (2-3, min. 38), Rubén (3-3, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Carles Comadran i Jordi Sardà de l’Escola Pia.