Las Palmas frena la recuperació del Sabadell (2-0)

El Sabadell ha sortit a Las Palmas amb la intenció de sumar la desena jornada consecutiva sense perdre. No ha pogut ser. Amb un plantejament defensiu, com és habitual fora de casa, el Sabadell ha aguantat bé la primera part, amb només una ocasió pels de Paco Herrera. Però un tir directe a l’inici de la segona part ha obert el marcador, que ha acabat amb 2 a 0 a causa d’un penal en els últims minuts a favor del Las Palmas.

Gato ha substituït Collantes en l’alineació, i els primers minuts del partit han estat marcat per un inici ofensiu del Las Palmas, que els de Mandiá han neutralitzat com han pogut i sobretot sense rebre cap gol. Un cop passat el mal tràngol, el Centre d’Esports ha aguantat prou bé els atacs del Las Palmas, però sense oferir gaires alternatives en atac i amb Aníbal Zurdo lluitant molt però gairebé sense tocar pilota. Tot i així, el zero a zero a la mitja part era un molt bon resultat i més tenint en compte les derrotes del Racing i de l’Osasuna, que podien dibuixar una jornada perfecta si els sabadellencs aconseguien aguantar fins el minut 90 sense rebre cap gol.

Però un gol de tir directe en el minut 6 de la segona part de Jonatan Viera ha tret a la palestra bona part dels mals de l’equip arlequinat, que expliquen perquè està lluitant per no baixar a Segona B. El Sabadell ha estat incapaç de trençar el joc, crear ocasions, marcar i empatar el partit. De fet, fa una volta que no marca a domicili. A pocs minuts del final, al minut 85, Cristian ha comès penal i Araujo ha fet pujar el 2 a 0 al marcador.

Rivals directes

Si els arlequinats podien permetre’s una derrota abans d’acabar la temporada, potser el del Las Palmas era aquest. Més encara després de perdre el Racing i l’Osasuna, que com no han sumat deixen el Sabadell fora del descens, a l’espera del que faci el Barça B aquest diumenge contra l’Albacete. Tot i així, els grancanaris han posat punt i final a la ratxa dels de Mandiá (nou partits seguits sense perdre). En canvi, el Sabadell continua sent inoperatiu fora de la Nova Creu Alta.

Sabadell – Alcorcón

En definitiva, la classificació quedarà si fa no fa igual i s’haurà disputat una jornada més. La setmana vinent, a casa contra l’Alcorcón, sense Cristian ni Carlos Hernández, serà una altra història i aquí els sabadellencs han de sumar per seguir lluitant.

Las Palmas: Casto, David Simón, Marcelo S, Aythami, Dani C, Hernán, Roque Mesa, Culio, Valerón, Ortuño i Araujo.
C.E.Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hdez, K.Olivas, C.Clerc, A. Hidalgo, Eguaras, Juanjo, Marcos, Gato i Aníbal.
Gols: Viera (1-0; minut 51); Araujo (2-0; minut 85).
Incidències: 11.410 espectadors.