Foto portada: Txomin, celebrant l'empat. Autora: DihÖr.

L’empat entre CE Sabadell i Lleida no satisfà ningú (1-1)

La Nova Creu Alta continua sent una assignatura pendent per l’equip de Jose Solivelles, a qui li segueix costant sumar de tres en tres al temple.

El partit ha començat amb uns previs parlamanets del president Antoni Reguant i la regidora de Drets Civils, Miriam Ferràndiz, en contra de la violècia de gènere. També s’ha lliurat un ram de flors i s’ha fet un minut de silenci en memòria de les víctimes per violència masclista, amb una posterior treta d’honor per part de la regidora.

Reguant i la regidora Ferràndiz. Autor: R.Benet.

La pilota ha començat a rodar. Tots dos equips l’han disputada, però el Lleida ha estat qui s’ha fet abans amb ella i qui també ha avisat primer. Els arlequinats han mirat de reaccionar. Tímidament una centrada d’Ian que Franquesa avui titular no ha pogut rematar. Des de la cantonada ho han provat els arlequinats, però ha sortit per fora del travesser. Fran Moreno avui ha estrenat el marcador amb un gol molt ben definit, que ha batut a Jokin Ezkieta. Durant el transcurs dels darrers minuts el Sabadell, avui vestit de lila, no ha estat capaç de retallar distàncies, i la reacció ha estat mínima. Amb el 0-1 al marcador tots dos equips s’han retirat cap a vestidors.

La reacció que no s’ha vist després del gol. Jose Solivelles l’ha buscat amb dos canvis només començar el segon temps. Txomin ha substituit Franquesa i Clausí ha fet lloc a Jordan Gaspar. I ha sortit bé. La pilota ha circulat molt més en camp contràri, però s’ha perdut una mica més de solidesa al mig del camp. Als deu minuts de la segona part, Txomin ha tornat a aparèixer després de fer-ho a València, i avui el seu gol ha tornat a donar un punt. A partir d’aquí el partit ha embogit, i s’ha convertit en un constant d’anades i tornades. El Lleida ha gaudit de bones ocasions, però per sort arlequinada, els ha faltat eficàcia. El Sabadell ha pogut mitjançant Txomin i Jordan Gaspar remuntar el partit, però ha faltat encert i sort.

Punt que no acontenta a cap dels dos equips i que torna a deixar un mal regust a l’afició arlequinada que ha avui s’ha aplegat a l’estadi. L’equip torna demà a la feina (16:30h) i descansarà dimarts per preparar el partit davant l’Hospitalet.

CE Sabadell: Jokin Ezkieta, Jordan Sánchez, Verdú, Lucas Viale, Manu Torres, Adri Díaz, Migue, Jordi López (Yeray, 73’), Ian González, Álvaro Clausí (Jordan Gaspar, 45’), Franquesa (45’).
Lleida Esportiu: Álvaro Campos, Óscar Rubio, Quintillà, Valiente, Max, Andriu, Cristian Fernández, Indiano, Guillem Martí (Arnau, 63’), Fran Moreno (Cristian Gómez, 87’), Doncel (Cristian Alfonso, 76’).
Gols: 0-1, 20’, Fran Moreno; 1-1, 54’, Txomin Barcina.
Àrbitre: Alexandre Aleman Pérez (Las Palmas). Va amonestar al local Lucas Viale, i als visitants Valiente i Andriu.
Estadi: Nova Creu Alta. 1.790 espectadors.

Foto portada: Txomin, celebrant l’empat. Autora: DihÖr.