Escola Pia futbol sala

L’Escola Pia recupera el liderat; el Club Natació s’allunya de la salvació

• L’Escola Pia torna a guanyar a casa i recupera el liderat (4-3).

• El Club cau a Martorell i amplia la distància amb la salvació (5-3).

Els col·legials, amb una gran primera part, superen l’Olímpyc la Floresta i aprofiten la desfeta de Marfil Santa Coloma per recuperar, de nou, el liderat. Els nedadors no aconsegueixen reaccionar a un mal inici i constaten una nova derrota que els allunya encara més de la salvació.

Marfil B i Escola Pia es disputen el liderat en una lluita aferrissada. Quan falla un, l’altre guanya i quan falla l’altre, guanya l’un. Així, el líder de la categoria va canviant setmana rere setmana. Ara però, de nou aprofitant l’ensopegada del filial marfilenc, l’Escola Pia torna al capdamunt de la classificació.

Així doncs, després de la derrota a Pallejà, l’equip de Pedro Donoso ha sortit a casa amb aquest objectiu. Amb ambició, els sabadellencs han fet una primera part d’escàndol. Als cinc minuts de joc, Sergi Ruiz i Carlos Povedano han situat un clar 2 a 0 al marcador. En aquest moment, amb els aplaudiments del públic, Jordi Torras ha tornat a la pista després de gairebé dos mesos de lesió. Les celebracions no han tardat a continuar i als nou minuts, Oriol Comadran ha aprofitat una assistència de Jordi Sardà per fer el tercer. Amb el 3 a 0 al marcador, els de Can Colapi han imposat el domini en el joc i les ocasions. Tot i així, l’Olímpyc ha reaccionat, i al contracop Eduard García ha retallat distàncies. A falta de cinc minuts pel descans, de nou moment pels aplaudiments, amb el debut del juvenil Oscar Alberich. Finalment, amb el 3 a 1, els de La Floresta han anat a buscar l’empat i han apostat pel porter-jugador. Tot i així, el primer temps ha acabat amb una ocasió claríssima per cada conjunt.

Retorn de Jordi Torras. Autor: C.Domènech.

La segona part ha començat amb l’Escola Pia com a dominador clar. Malgrat tot, els visitants han creat perill al contraatac i al minut 28 Pirata ha situat un ajustat 3 a 2 a l’electrònic. El 3-2 ha provocat els nervis als col·legials i els de Xaloc Rion, de la mà de Pirata, han començat a crear perill i a mostrar la iniciativa. El nombre elevat de faltes però, ha donat aire als sabadellencs gràcies al doble penal que a falta de set minuts pel final del partit ha transformat Jordi Sardà en el 4 a 2. Tot i així, lluny de tirar la tovallola, l’Olímpyc ha sortit de nou amb el porter-jugador per rascar almenys un empat i amb el joc de 5, els visitants han fet treballar la defensa col·legial i lluir a Santi Bertolín. Al minut 36 però, el porter local no ha pogut evitar el gol d’Oriol Romero.

Amb quatre minuts per endavant i el marcador ajustat ha tocat patir. Tot i així, un gran treball defensiu dels de Pedro Donoso els ha permès sumar una nova victòria. Tres punts més que situen l’Escola Pia de nou al capdavant de la classificació. En acabar el match, Jordi Torras ha comentat la seva reaparició a iSabadell.

Les sensacions són bones. Després de gairebé dos mesos, tenia moltes ganes de tornar a jugar. He pogut gaudir d’uns minuts i estic molt content. Encara tinc una mica de dolor, però espero que amb el pas dels dies pugui tornar a estar al 100% i poder ajudar a l’equip de nou. Vull agrair el suport dels meus companys durant aquest dies, de l’entrenador i del preparador físic”.

I l’equip?
L’equip, la veritat és que està bé, unit i amb més ganes que mai. Com sempre, les temporades tenen alts i baixos. Crec que tornem a anar a l’alça. La primera part de tot l’equip ha sigut molt bona i penso que hem de seguir aquest camí. Tot i així, l’actitud de l’equip sempre ha estat la mateixa durant tota la temporada. La incorporació de Carlos Povedano, els juvenils, i la recuperació d’alguns jugadors ha de fer que l’equip torni a tenir l’estabilitat que tenia a la primera volta.

De nou, líders.
Si, tot i que penso que és insignificant. No hem de mirar la classificació, sinó que hem de seguir partit a partit sense tenir en compte si anem líders o no. Especular en aquesta divisió no serveix per res. Cada partit, independentment de la classificació, té la seva dificultat, i si baixem la nostre intensitat ho podem pagar car. Volem seguir treballant per estar a dalt de tot, som ambiciosos”.

La setmana vinent, amb tots els jugadors disponibles, els de Can Colapi intentaran mantenir la primera posició a la pista de l’Esparreguera.

Un mal inici condemna al Club Natació Sabadell a Martorell (5-3)

El partit ha començat de forma desastrosa pels d’Álvaro González amb dos gols locals als dos primers minuts de joc. Amb el 2 a 0 al minut 18, els nedadors s’han despertat i han frenat el domini local. Els de Sabadell han començat a competir amb intensitat i als 10 minuts ha arribat el premi en un contraatac amb el gol de Wiki. El gol ha fet creure en les seves possibilitats als sabadellencs i han posat contra les cordes als de Suzuki amb ocasions al contracop. Tot i així, han sigut novament els de Martorell els que han aconseguit anotar. Fouad amb un potent xut de falta directe ha trencat la iniciativa visitant i ha situat el 3 a 1 al marcador amb el què s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat, novament, amb un mal guió pel Natació Sabadell. El Sala5 Martorell ha imposat la iniciativa de la mà d’un gran Fouad i fruit del domini ha arribat el quart dels de Suzuki. Amb un dolorós 4 a 1, el Club Natació no ha aconseguit crear perill a la porteria local i ha arriscat amb el porter-jugador. De 5, els d’Álvaro González han reaccionat i han escurçat distàncies gràcies als gols de Carlitos i Jaume Figueras. 4 a 3 i les esperances dels sabadellencs recarregades. Ja pensant en la remuntada, els nedadors han seguit amb el joc de 5 però en els millors minuts dels visitants, ha arribat la sentència local. Una errada en la sortida de la pilota de Wiki l’ha aprofitat Pau Albacete per fer el definitiu 5 a 3.

Derrota del Club Natació Sabadell que ha acusat el mal inici en tots dos períodes i no ha estat a temps de reaccionar. El cap de setmana vinent, els d’Álvaro González buscaran la segona victòria de la temporada contra el Ripollet, que ve de guanyar contundentment per 13 a 1.

Club Esportiu Escola Pia 4 – 3 Olímpyc la Floresta

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Jordi Sardà, Jordi Torras, Santi Sardà, Oriol Comadran, Marc Pagès, Àlex Germán, Carlos Povedano, Sergi Ruiz, Oscar Alberich, Josep Castro, Jordi Font.
Olímpyc Floresta: Guillem Luid, Oriol Romero, David Oliva, Daniel Martí, Miquel Verdaguer, Martí Àngel, Eduard Garcia, Fernando Echevarría, Pirata, Xavi Martín, Aitor Solà.
Gols: Sergi Ruiz, Carlos Povedano, Oriol Comadran, Eduard Garcia, Jordi Sardà, Pirata, Oriol Romero.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Santi Sardà i Sergi Ruiz i als visitants Oriol Romero, Miquel Verdaguer i Martí Àngel.

Sala 5 Martorell 5 – 3 Club Natació Sabadell

S5 Martorell: Pol Gomar, Fouad, Husse, Pau Albacete, Malik, Cristian, Álex, Marc, Sergio.
CN Sabadell:
Àlex Marcos, Pep Girvent, Carlitos, Wiki, Jaume Figueras, Marc García, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Marc Torras.
Gols:
Fouad (1-0, min. 1), Malik (2-0, min. 2), Wiki (2-1, min. 7), Fouad (3-1, min. 15), Husse (4-1, min. 33), Carlitos (4-2, min. 35), Jaume Figueras (4-3, min. 36), Pau Albacete (5-3, min. 38).