Escola Pia

L’Escola Pia segueix intractable i el Club no aixeca el cap

• L’Escola Pia goleja al Pallejà i segueix sumant victòries (8-4).

• El Club Natació no aixeca el cap i cau a Montcada (5-2).

L’Escola Pia aconsegueix una important victòria després de la golejada rebuda contra el Barça i suma sis victòries en els sis primers partits de lliga. En canvi, el Club Natació segueix sense conèixer la victòria i cau derrotat a Montcada.

Després de la derrota contra el Barça, tocava seguir la bona ratxa en lliga i així ho han fet els de Pedro Donoso. Davant d’un Pallejà que també havia tingut partit de copa entre setmana, els de Can Colapi no han tret el peu de l’accelerador i ja sumen 18 de 18 punts possibles.

El partit ha començat de cara pels interessos col·legials i al minut 2, els del Baix Llobregat s’han fet en pròpia porteria l’1 a 0. Amb 1 a 0, i com és tònica quan l’Escola Pia juga al pavelló del carrer Garcilaso, la possessió i el domini ha sigut pels sabadellencs. Tot i així, el segon gol col·legial ha arribat en una possessió visitant. Jordi Sardà ha recuperat una pilota a camp contrari i ha regalat el segon a Oriol Comadran. Amb un marcador més favorable el domini s’ha decantat encara més cap al cantó local i han arribat més ocasions, en una d’elles Jordi Sardà ha enviat un llançament de falta al pal. No ha estat fins al minut 10 que ha arribat la primera ocasió clara pels visitants, però quan el domini i les ocasions semblaven equiparar-se el conjunt de Can Colapi ha fet el tercer. Carles Comadran, molt inspirat en aquest inici de temporada, s’ha inventat un altre jugada màgica a la banda per regalar el 3 a 0 a Jordi Torras. Un autèntic golàs marca de la casa. El 3 a 0 ha fet mal als visitant, però en un intent de refer-se han avançat files per crear més ocasions. Tot i que Jordi Font ha fet una feina excel·lent sota pals, el porter local no ha pogut evitar el gol de Guillermo a falta de 6 minuts per al descans. Un minut més tard, els visitants han pogut fer el segon, però Ricard Ferrer ha enviat el remat als núvols. L’esforç i la passa endavant dels visitants però no ha donat per més, i s’ha arribat al descans amb 3 a 1 al marcador.

Tot i la victòria parcial dels de Donoso, el conjunt entrenat per Kim Esteller ha sortit amb molta intensitat a la segona part i ha fet treballar de valent a la defensa sabadellenca. Els visitants han enviat un remat de córner al pal i fins a dues vegades han vist com Jordi Torras amb el cos ha sigut qui ha evitat el gol visitant. En els millors moments del de Pallejà ha arribat el quart gol col·legial. Alex Germán ha aprofitat una assistència de Jordi Sardà i desempallegant-se de la sortida del porter visitant ha transformat el 4 a 1. Gran partit del 6 de l’Escola Pia. I és que 3 minuts més tard, de nou Alex Germán ha fet amb la cuixa el cinquè i el segon particular en aprofitar un llançament de falta de Carles Comadran. No ha passat ni un minut quan Jordi Sardà després d’una gran jugada individual ha enviat la pilota, per segona vegada, al pal. Molt atent, Carles Comadran ha caçat el rebot i ha fet el 6 a 1. Tot i així, els visitants no s’han donat per vençuts i han aprofitat un error dels locals per fer el 6 a 2. Un principi de reacció que s’ha encarregat de tallar Jordi Sardà, que després d’enviar dues pilotes al pal, s’ha refet i ha transformat de doble-penal el 7 a 2. Amb el marcador cada cop més clar, els visitants han tret el porter-jugador per rescatar algun punt. Malgrat tot, han sigut els errors dels de Can Colapi els que han donat vida al Pallejà. En dues pèrdues a la sortida de la pilota, els visitants mitjançant Ricard Ferrer per partida doble han situat un perillós 7 a 4 al marcador. A falta de 3 minuts però, en un contraatac perfecte culminat per Carles Comadran ha situat el vuitè de l’Escola Pia i el segon particular del 12 de Can Colapi. Amb el 8 a 4, Jordi Font ha evitat el cinquè dels del Baix Llobregat en aturar un penal. Sense temps per més, ha sonat la botzina que ha significat la sisena victòria consecutiva en lliga dels de Pedro Donoso. Gran partit dels de Can Colapi, que no ha acabat amb una clara golejada degut als propis errors a la sortida de la pilota. De totes maneres, 6 de 6 dels de Donoso que els manté líders en solitari amb un número espectaculars: 33 gols a favor per només 12 en contra.

Mal partit del Club Natació a Montcada

Pista complicada perquè els de Jordi Nobau comencessin a remuntar el vol. El partit ha començat malament pels nedadors quan en un error defensiu els locals han situat l’1 a 0. Amb el marcador desfavorable, els sabadellencs no han aconseguit tenir la possessió de la pilota i defensivament no han treballat com sempre. Precisament, fruit de la falta d’intensitat defensiva, els locals han aconseguit transformar el segon. Mal inici de partit del Natació Sabadell. A més, quan el partit semblava equiparar-se, la sort no s’ha posat de cara pels visitants i de rebot els de Montcada han fet el 3 a 0, amb el què s’ha arribat al descans.

A la segona meitat els de Jordi Nobau han sortit més concentrats i amb més intensitat i el partit s’ha igualat. Tot i així, un error a la sortida de la pilota entre Aitor i Marc Torras ha suposat el 4 a 0 dels locals. Malgrat tot, el premi a la millora ha arribat i Jaume Figueras al anar a pressionar al porter local ha fet el 4 a 1 pels de Jordi Nobau. Un gol que ha revifat als visitants que s’han espavilat. Els nedadors han aconseguit mantenir la possessió de la pilota, el joc ha millorat i han arribat les ocasions. I de les ocasions, finalment ha arribat el segon. Arnau Huguet ha culminat una gran jugada col·lectiva i fent el seu primer gol de la temporada ha situat el 4 a 2 al marcador. Amb un marcador més ajustat, Jordi Nobau ha optat pel porter-jugador a falta de 5 minuts per rascar alguna cosa positiva de Montcada. Tot i així, l’equip no ha aconseguit moure la pilota amb prou rapidesa, no ha aconseguit trobar profunditat i com a conseqüència no ha aconseguit arribar amb perill a la porteria local. Finalment, a falta d’1 minut, els locals han aconseguit sentenciar anotant el 5 a 2 definitiu. Mal partit del Club Natació que suposa sumar una nova derrota que els manté al capdavall de la classificació, juntament amb el Sala 5 Martorell, tots dos amb 1 punt i sense conèixer encara la victòria.

CE Escola Pia 8 – 4 CFS Pallejà

CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran, Jordi Torras, Jordi Sardà, Sergi Ruiz, Oriol Comadran, Marc Pagès, Dani Castro, Alex Germán, Toni Zapata, Santi Bertolín.
CFS Pallejà:Héctor Cano, Jonathan Cifuentes, Josep Coca, Jorge Estebanez, Guillermo Ferrandiz, Ricard Ferrer, Jose Garcia, Sergio Gonzalez, Carlos Lopez, Raul Ortiz, Domenech Ramadan, Oscar Santos.
Gols: Josep Coca (p.p.)(1-0, min. 2), Oriol Comadran (2-0, min. 6), Jordi Torras (3-0, min. 11), Guillermo Ferrandiz (3-1, min. 14), Alex Germán (4-1, min. 26), Alex Germán (5-1, min. 29), Carles Comadran (6-1, min. 29), Carlos Lopez (6-2, min. 30), Jordi Sardà (7-2, min. 30), Ricard Ferrer (7-3, min. 32), Ricard Ferrer (7-4, min. 36), Carles Comadran (8-4, min. 37).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Jordi Sardà i Marc Pagès de l’Escola Pia i a Sergio Gonzalez del Pallejà.