Club Natació Sabadell

L’Escola Pia torna a guanyar lluny de Sabadell

• Els de Can Colapi segueixen al capdavant després de guanyar a la Floresta

• El Club Natació tanca la primera volta amb una cruel derrota contra un rival directe

L’Escola Pia aconsegueix la victòria a la pista de l’Olímpyc Floresta i segueix liderant la classificació. El Club Natació veu reduïda la seva avantatja al capdavant de la classificació en caure contra el tercer classificat a casa

L’Escola Pia suma la segona victòria consecutiva i es reafirma en el lideratge de la Segona Divisió B, aquest cop lluny de casa, cosa que els de Pedro Donoso no havien pogut fer en les dues últimes sortides (a Manresa i Santa Coloma). Al parquet de la pista de La Floresta, i amb les baixes d’ Àlex Germán, lesionat, Santi Sardà i Llorenç Tarrés, l’Escola Pia ha hagut de remar a contracorrent des dels primers minuts ja que els locals s’han avançat ràpidament en aprofitar el refús d’un llançament de penal. Els primers minuts, amb l’1 a 0 al marcador, han sigut complicats pels de Can Colapi que han vist com qui portava l’atac eren els de la Floresta. Tot i així, els sabadellencs han reaccionat sortint bé de la pressió rival i de la mà de Pepe Font, en dues ocasions, han capgirat el marcador. Amb l’1 a 2, els col·legials han seguit insistint i a l’equador de la primera meitat Dani Castro amb un potent xut exterior ha situat l’1 a 3. Amb un marcador més en contra, els de Xaloc Rion han provat de retallar distàncies apostant en diferents moments pel porter-jugador i han pogut signar el 3 a 2, això si, en una jugada de falta, just abans del descans.

A la represa, els visitants s’han posat les piles i tot i que tots dos conjunts han gaudit d’ocasions, han sigut els de Donoso els que han pogut transformar el què ha sigut el 2 a 4, obra de Sergi Ruiz. I uns minuts més tard, ha sigut Carlos Povedano qui en culminar una gran jugada col·lectiva ha anotat pels de Sabadell fent el 2 a 5. Amb el 2 a 5, els locals han apostat pel porter-jugador i tot i aconseguir transformar un gol, l’Escola Pia de la mà d’Oriol Comadran i Pepe Font, fent així el seu hat-trick particular, han signat el definitiu 3 a 7 amb el què s’ha arribat al xiulet final.

Amb aquest tres punts doncs, l’Escola Pia en suma 42 i segueix manant a la categoria de bronze del futbol sala estatal. Malgrat tot, els de Pedro Donoso no es poden relaxar ja que el seu màxim perseguidor, el CCR Castelldefels, tampoc afluixa i segueix només a un punt. El cap de setmana vinent, els sabadellencs tornen al Pavelló del carrer Garcilaso per rebre la visita de l’Esparreguera, partit clau ja que és l’encontre previ al desplaçament a Castelldefels contra el rival directe pel títol.

El Natació Sabadell cau a casa en els últims minuts de partit

Després de caure golejats a Linyola, els sabadellencs han sortit a Cal Balsach amb les baixes de Pep Girvent i Arnau Huguet, però amb la intenció de refer-se del cop i, sobretot, d’eixamplar distàncies amb un dels immediats perseguidors, el Gavà. Uns últims minuts molt complicats han sentenciat als locals que han consumat la segona derrota consecutiva. El match ha començat malament pels de Diego Blanco quan el Gavà en un xut exterior s’ha avançat als cinc minuts de joc. Tot i així, els nedadors han reaccionat amb contundència i gràcies primer a una gran volea del juvenil Álex Llamas, i pocs minuts després a un segon pal d’Álex Borrego, han capgirat al marcador. La importància del partit ha deixat als dos equips molt pendents de no encaixar i amb poques ocasions.

Finalment però, el Gavà ha aconseguit l’empat a dos minuts del final en una pèrdua en la sortida de la pilota nedadora. La primera meitat ha acabat amb un gran xut del porter local Salva que s’ha estavellat al travesser. A la represa, els visitants han sortit amb una marxa més i després de provar-ho dues vegades des de lluny, han aconseguit avançar-se en el marcador en un contracop. De nou per darrere al marcador, els de Diego Blanco no han tirat la tovallola conscients de la importància dels tres punts, han seguit insistint i Pau Puigdomènech ha transformat l’empat a tres en rematar una gran assistència d’Álex Borrego. A partir d’aquest moment i a falta de sis minuts pel final del partit tot s’ha torçat pels interessos nedadors. El Gavà ha apostat pel joc de cinc i en una gran jugada amb el porter-jugador ha aconseguit anotar el 3 a 4.

El Natació Sabadell ha provat de reaccionar també amb l’estratègia del porter-jugador però novament han sigut els visitants els que han pogut marcar fent així el 3 a 5. Dos cops durs pels sabadellencs en pocs minuts. Però això no és tot. Amb el 3 a 5, Álex Llamas ha vist la segona groga i ha marxat abans d’hora al vestuari i just a la jugada següent Álex Borrego ha vist la vermella directa per una entrada sense la pilota en joc. Una decisió molt protestada per la plantilla local. Els locals, amb dos jugadors menys en pista, no han pogut evitar el sisè dels visitants i sense temps per a més s’ha confirmat la quarta derrota de la temporada del Club Natació.

Els nedadors tanquen, amb aquesta derrota, la primera volta. Una primera volta que, malgrat les dues derrotes consecutives, no deixa de ser molt bona ja que els homes de Diego Blanco són al capdavant de la classificació amb 33 punts. L’ensopegada però, deixa als màxims perseguidors, Lleida i el mateix Gavà, a un i dos punts respectivament. La lliga ara s’atura fins el proper 15 de febrer, quan el Club rebrà la visita de Les Corts en el partit que encetarà la segona volta i amb la baixa sensible d’Álex Borrego sancionat. Abans però, l’equip de futbol sala del Club Natació Sabadell tindrà una cita importantíssima dins els actes de celebració del centenari de l’entitat sabadellenca. Els nedadors es veuran les cares en un partit amistós, el proper dimecres 3 de febrer al Pavelló Nord de Sabadell, ni més ni menys que amb el totpoderós Futbol Club Barcelona Lassa. Partit més que atractiu per jugadors, afició i ciutat.