V Cursa del rodal

Més de 400 participants a la cinquena edició de la cursa del Rodal

La prova inaugural de les Gálvez Sabadell Run Sèries 2016 ha aplegat el passat 6 de març, més de 400 participants han afrontat en un matí assolellat i amb temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme.

La cursa te un total de 15.340 metres del recorregut, tots ells en un traçat espectacular que discorren la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell i que no deixa a cap atleta indiferent. El recorregut discorre en gran part per la zona del Parc fluvial del riu Ripoll incorporant cinc quilòmetres pel bosc de Togores, sens dubte els més espectaculars i els més exigents amb els seus forts trams de pujades i baixades. Un altre dels punts forts és la ubicació de la sortida i l’arribada dins les pistes municipals d’atletisme Josep Molins, donant major espectacularitat a l’esdeveniment atlètic. A la cerimònia de premis es van atorgar els trofeus als 10 primers classificats absoluts tant en la categoria masculina com en la femenina.

Protagonisme dels atletes sabadellencs

Els atletes locals van donar, una vegada més, el seu total suport a aquesta proposta atlètica de la nostra Ciutat. El Club Natació Sabadell (CNS), va ser l’Entitat més representada amb 70 atletes i la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) amb més de 15 atletes, va acaparar bona part de les 10 primeres posicions tant en la categoria masculina com en la femenina, sense oblidar a molts atletes locals que van competir a títol individual o sota altres entitats.

El màxim favorit, Enric Basallote (Club Natació Sabadell) ha estat el guanyador en la categoria masculina amb un temps de 55 minuts i 22 segons, un estret marge de tres segons per davant del segon classificat absolut Marc Otero (JAS). Joan Font (CNS) 3º, Enric Altayo (CNS) 5º, Ayoub Ouchbab (JAS) 6º, Ougali Yassin (JAS) 7º, Albert Lloret (JAS) 8º.

A l’apartat femení clara victòria absoluta per la sabadellenca Marta Cusidó (Independent) acompanyada en el podi per les dues atletes del Club Natació Sabadell Carla Playà 2ª i Andrea Guimerà 3ª, Neus Vidal (CNS) 5ª, Victoria Asensio (Slop.cat Sabadell) 6ª, Esther Domingo (CNS) 8ª i Núria Ramírez (Slop.cat Sabadell) 10ª.

Text: A.V.N
Foto portada: un moment de la cursa. Autor: Francisco José Gras.