Foto portada: Paris Adiot, golejador a Palamós. Autora: Dihör.

Nou empat del CE Sabadell a domicili (1-1)

Tots dos equips tenien l’objectiu de sumar els tres punts, ja que estan gairebé a la zona perillosa de la classificació. El partit ha estat dividit en Palamós-Costa Brava. La primera part ha estat clara per a l’equip local, però el Sabadell a la mitja part ha canviat la dinàmica i ha començat a dominar el partit.

Poc després de començar el Sabadell ha hagut de fer canvi obligat per les molèsties de Manu Torres. Aquest canvi no ha tallat el joc que portava el Llagostera, i ha seguit dominant el partit. Marc Martínez poc després de començar ho ha intentat però no ha estat possible. En el minut 20 jugada pel lateral esquerre entre Nando i Raúl Fuster, amb un centrada que Albarrán no desaprofita obrint el marcador. Han tingut dues ocasions més que no han estat possibles.

Sergi Pastells. Autora: Dihör.

A la mitja part ha canviat el rol del joc, amb un Sabadell dominant. Al cap de deu minuts de la segona meitat tant Ciércoles com Max ja havien disparat a porta sense cap èxit. En el minut 64 després d’una jugada de Paris Adot, que treu un xut espectacular, acaba entrant en porteria, i així empatant. El Sabadell ho ha intentat en més ocasions, però no ha estat possible. El porter Jokin ha estat atent salvant en el minut 89 la rematada de Manel Martínez que hagués estat el 2-1 per als locals. En el temps afegit (3′) Adiot ha tingut una oportunitat clara, però la rematada ha sortit desviada.

Al final, cinquè empat en els sis darrers partits del Sabadell de Guillermo Fernández Romo.

UE Llagostera Costa Brava: Moragón; Javi Chica, Diego, Valentín, Raúl Fuster; Samu San José, Marc Martínez (Vivancos), Nando Quesada, Albarrán (Rubén Martínez); Manel Martínez i Manu Gavilán (Marc Fernández).
CE Sabadell: Jokin Ezkieta; Javi Barrio, Pol Moreno, Manu Torres (Pastells), Verdú; Juanjo Ciércoles, Adri Díaz, Paris Adot, Txomin Barcina (Borjas Martín); Max Marcet i Carreño (Jordan Sánchez)
Gols: 1-0 Albarrán (19′) i 1-1 Paris Adot (63′)
Àrbitre: Julio Mena Gimeno (valencià). Sense amonestacions.

Text i fotos: Dihör.

Foto portada: Paris Adot, golejador a Palamós. Autora: Dihör.