CN Sabadell -Atlètic Barceloneta. Fotos: R.Benet.

Antològic CN Sabadell força el tercer partit de la final de waterpolo (13-12)

Els homes que entrena Salvador Gómez van jugar  un partit d’antologia a la piscina Carles Ibars que res té a veure amb el disputat 48 hores abans a la pileta de Sant Sebastià.

D’entrada si bé Marc Minguell va inaugurar el marcador a 4,50, Borja Fenoy, un dels puntals més efectius del Sabadell Astralpool va empatar als 2,44. Van durar poc les taules perquè Minguell va tornar a marcar abans de concloure el quart 1-2 .

Però els vuit minuts inicials ja van ser explícits que la confrontació no seria fàcil per al quadre mariner. Res més començar el segon temps Javi Gorria va empatar 2-2, després Sergi Cabanas que va estar excels des del darrere burlant l’angle de visió de Pinedo col·loca el 3-2. Larumbe i Minguell van tornar l’avantatge al At Barceloneta i Rasovic amplia el marge 3-5. El partit anava caldejant-se, i Cabanas a 2,32 per el descans marca el 4-5. Amb un CN Sabadell més viu en defensa, no va cedir als embats dels mariners. Oscar Carrillo, inèdit dimarts, va tornar a col·locar en taules el partit a 42 segons del final del quart.

L'Atlètic Barceloneta no ho ha posat fàcil. Autor: R.Benet.
L’Atlètic Barceloneta no ho ha posat fàcil. Autor: R.Benet.

Després del descans es sanciona amb penal una falta de Cabanas que transforma Munarriz 5-6. De penals era el partit  perquè Marc Roca també és sancionat amb el càstig màxim que suposa el 6-6 gràcies al fort xut de Gorria. Emoció a la grada amb crits podemites per part de l’afició local, tensió a la piscina 6-7 de Rasovic, empata Gallego a 1,10, Mallarach 7-8 a 44 segons i Javi Bustos torna a les taules a 22 segons per al final del quart.

Els últims vuit minuts van ser l’exponent d’un partit entre dos grans que es van jugar el triomf en cada passi 9-8 de Cabanas, Minguell empata a 9, Munarriz adquireix avantatge 9-10, de nou Sergi Cabanas 10-10, López Escribano amplia avantatge 11 -10. Penal de Minguell que transforma Fenoy 12-10 a 2’30 per acabar el partit. 12-11 de Fran Fernandez 13-11 de Fenoy amb una gardela d’antologia. Els millors homes de l’At. Barceloneta carregats de faltes passen a la banqueta. Munarriz marca el definitiu 13-12 a 1,19 per al final.

Salvador 'Chava' Gómez, a la banqueta. Autor: R.Benet.
Salvador ‘Chava’ Gómez, a la banqueta. Autor: R.Benet.

Un partidàs del Club que ajorna fins dissabte al migdia la proclamació del guanyador de la Lliga. Van veure targetes grogues els dos entrenadors, i vermella Mario Garcia, tècnic auxiliar de l’At Barceloneta. Els jugadors del Sabadell van treure a la llum la seva vàlua. Dissabte la lliga a cara o creu.