Club Natació

Primera victòria del Natació Sabadell i dura derrota per la Pia

• El Natació Sabadell aconsegueix els primers tres punts davant un rival directe.

• L’Escola Pia cau a la segona part, novament, davant el líder.

El Natació Sabadell per fi aconsegueix sumar els 3 primers punts davant el Ripollet, rival directe per la permanència i escala dues posicions. L’Escola Pia torna a caure davant el CCR Castelldefels, aquest cop a la lliga, i en una segona part de mala sort.

Després de tres jornades on els homes de Diego Blanco havien fet un bon joc però no havien aconseguit sumar cap punt, per fi han pogut obrir la llauna dels punts i a més, contra un rival directe, el Ripollet que amb aquesta derrota encara no ha sumat cap punt. El match ha començat d’allò més igualat, amb dos conjunts conscients de la importància del partit i més pendents de no encaixar que d’intentar marcar. Tot i així amb el pas dels minuts, els locals s’han anat fent amb la possessió de la pilota i el domini i les ocasions han començat a arribar, cada cop més clares. No ha sigut fins l’equador de la primera meitat però, que els sabadellencs han obert la llauna.

Una jugada d’estratègia de falta l’ha culminat Álex Llamas amb un potent xut des de la banda signant l’1 a 0. Amb l’1 a 0 els nedadors s’han sentit encara més còmodes al parquet i ho han seguit intentant. Tres minuts més tard del gol, un clar penal sobre Álex Borrego l’ha transformat el mateix Borrego amb un potent llançament transformant el 2 a 0. El Natació Sabadell amb tot de cara. I més, quan a falta de tres minuts pel descans el porter local Jordi Hinojosa ha tret en llarg per Llamas des de porteria per iniciar la contra i el 15 dels de Sabadell li ha servit al segon pal el 3 a 0 a Pau Puigdomènech. El Ripollet però no ha abaixat els braços i a només un minut del descans ha aconseguit retallar distàncies a la sortida d’un córner.

A la represa, el 3 a 1 s’ha mantingut i amb igualtat al parquet fins que als 8 minuts un jugador visitant ha vist la segona groga i ha marxat expulsat. Amb superioritat, el Natació Sabadell ha enviat un llançament de falta al pal, de la mà de Llamas, un dels més actius, i finalment ha aprofitat el 4 contra 3 per fer el 4 a 1, obra de Chato. Amb el 4 a 1 a l’electrònic i 7 minuts per endavant, els de Ripollet ho han provat amb el porter-jugador. Carregats de faltes però, a falta de cinc minuts han comès la sisena. Novament, Llamas a la fusta. Els visitants no han tirat la tovallola i a falta de tres minuts han anotat el 2 a 4 en una jugada de 5. 1 minut més tard però, el golàs que ha sentenciat el partit.

Jordi Hinojosa ha blocat un xut dels visitants i des de la seva pròpia porteria ha engaltat una gran paràbola que s’ha colat a la porteria visitant. Golàs que ha fet aixecar tota la graderia per aplaudir el porter golejador dels nedadors. Amb el 2 a 5, els locals n’han tingut una claríssima als peus de Ferran Ruiz i els visitants també, en un segon pal que, incomprensiblement han enviat al pal. Tot i això, no hi ha hagut temps per a més i la botzina ha confirmat la primera victòria dels sabadellencs. Tres punts que els deixen en catorzena posició davant del Manresa, que només té un punt i del mateix Ripollet, encara amb 0. Aquest proper cap de setmana, i amb la moral ben amunt, els homes de Diego Blanco visitaran la pista de l’Olleria, a València. Desplaçament llarg, del que els sabadellencs de ben segur que hi intentaran tornar amb tres punts més.

La mala sort a la segona meitat fa caure l’Escola Pia a casa davant Castelldefels (2-7)

Després de ser eliminats pel Castelldefels a la Copa del Rei, l’Escola Pia gaudia ben aviat d’una oportunitat per venjar-se. Només havia passat pel mig l’empat a la pista del Manresa. Així doncs, amb l’eliminació encara recent, els d’Ernest Cardona volien tornar a sumar tres punts i a la vegada, prendre’s la revenja de l’eliminació. A més, amb el factor pista de la ‘Bombonera’. Tot i així, els de Castelldefels han sortit al parquet molt intensos i creant perill des del minut u. Un gran Jordi Font sota Pals ha evitat el gol dels visitants només començar. Malgrat tot, als sis minuts, un error en la sortida de la pilota local, ha suposat el 0 a 1 favorable als visitants. El gol però, no ha fet minvar l’ànim als de Can Colapi que poques jugades més tard han aconseguit transformar l’empat de la mà de Dani Castro. L’empat a un ha acabat de donar ales als sabadellencs que hi ha cregut i a l’equador del primer temps han tingut el premi del gol. Una excel·lent triangulació entre Oriol Comadran, Sergi Ruiz i Carles Comadran, l’ha culminat aquest últim a la perfecció per situar el 2 a 1 i capgirar el marcador. Tot i així, uns instants més tard, el CCR ha tornat a colpejar, aquest cop a la sortida d’un córner i han situat l’empat a 2 amb el que tots dos conjunts han enfilat camí de vestidors.

A la represa, els d’Ernest Cardona han sortit més endollats i a la primera jugada una nova triangulació d’Oriol Comadran, aquest cop amb Castro i Jordi Torras l’ha culminat aquest últim però, al pal. Mala sort pels locals quan el Castelldefels a la primera ocasió que ha disposat ha transformat el 2 a 3 i amb fortuna. L’Escola Pia no ha desistit i ho ha seguit provant. Primer de les botes de Sergi Ruiz, però la seva rematada no ha trobat porteria, i més tard Pepe Font que ha estampat un potent xut, de nou, a la fusta. Novament però, els que no han fallat han sigut els visitants, que en aprofitar un error en la passada local han transformat el 2 a 4. Qui perdona, ho acaba pagant. I és que, tot i el 2 a 4 els locals han enviat una nova pilota al pal, aquest cop Castro a la sortida d’un córner, i el refús, per més mala sort, no l’ha pogut enviar dins Jordi Torras. El Castelldefels ha passat la factura a la mala sort local de cara a porteria, i en un contracop, sense perdonar, han situat un contundent 2 a 5. La mala fortuna però, no ha acabat aquí i Pepe Font ha vist com, novament, un potent xut exterior s’ha estavellat per enèsima vegada contra el pal. I per enèsima vegada també, com els visitants al contracop no han perdonat. Aquest cop, a més, per partida doble situant el 2 a 6 i el 2 a 7.

Als instants finals, per acabar de confirmar que la sort no estava del cantó col·legial, una rematada de Jordi Torras s’ha tornat a topar amb el travesser. 2 a 7, derrota, molt probablement amb un marcador excessiu i exagerat tenint en compte la quantitat de rematades locals a la fusta, que fa caure als d’Ernest Cardona fins a la desena posició amb quatre punts. El proper cap de setmana, els de Can Colapi buscaran refer-se de tot. Tot i així, els toca visitar la pista d’un rival que la temporada passada els hi va guanyar tots dos partits, la Unión Santa Coloma. Conjunt que amb Javi Rodríguez a la banqueta (segona temporada) està millorant resultat i se situa en tercera posició amb 9 punts. Malgrat tot, de molt més grosses n’hi hem vist fer a l’Escola Pia. Per tant, el proper dissabte al Jacint Verdaguer de Santa Coloma partidàs: Unión Santa Coloma – Escola Pia.

FITXA TÈCNICA:

CN Sabadell 5 – 2 Ripollet FS
CN Sabadell: Jordi Hinojosa (1), Álex Borrego (1), Ferran Ruiz, Chato (1), Pep Girvent, Álex Llamas (1), Pau Puigdomènech (1), Marc García, Jordi Lozano, Pau Machado, Marc Torras.
CE Escola Pia 2 – 7 CCR Castelldefels
CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran (1), Pepe Font, Sergi Ruiz, Mosaab Sarghini, Oriol Comadran, Dani Castro (1), Adrián Castro, Jordi Torras, Carlos Povedano, Santi Bertolín.

El Grups Arrahona estrena categoria amb un empat a casa

En l’estrena del conjunt de l’exentrenador nedador Jordi Nobau a la Divisió d’Honor Catalana, el Grups Arrahona Studi Barcelona, tercer equip de la ciutat, no ha passat de l’empat davant els barcelonins de la Prosperitat. En l’estrena de molts jugadors, el conjunt sabadellenc ha sortit al parquet de Sol i Padrís amb nervis fet que ha aprofitat el conjunt visitant per dominar els primers instants. Amb el pas dels minuts però, els sabadellencs han aconseguit reaccionar de la mà d’Aitor Rodríguez i Jaume Figueras, ex Club Natació tots dos, han pogut equiparar el domini, i el match ha arribat al descans amb 0 a 0. A la represa, tot i que els de Nobau han sortit més intensos i amb més domini, han vist com els visitants s’han avançat en una falta. El 0 a 1 però, ha fet reaccionar als sabadellencs que en una gran jugada col·lectiva han situat l’empat, obra del capità David Feria. Amb l’1 a 1 tots dos conjunts han disposat d’almenys una ocasió clara per avançar-se però els pals i una bona actuació del porter visitant ho han evitat. Finalment, els dos equips han donat per bo l’empat, han assegurat la posició i la botzina ha confirmat l’empat a un. Un punt que deixa als arrahonins vuitens a la taula, que ja esperen jugar la propera jornada a la pista del Futsal Vicentí, que ha perdut la primera jornada per golejada, 10 a 0 a Arenys.

Grups Arrahona Studi Barcelona 1 – 1 E.F.S. Prosperitat
Grups Arrahona: Álex Marcos, David Feria (1), Aitor Rodríguez, Jaume Figueras, Andreu Tamayo, Alberto Moya, Lluís Masdéu, Arnau Huguet, Raúl, Juanjo.