Foto portada: guanyadors masculins de la cursa del Rodal 2017. Autor: cedida.

Protagonisme local a la cursa del Rodal

Gran poder de convocatòria el demostrat diumenge en la sisena edició de la cursa del rodal de Sabadell , prova inaugural de les Galvez Sabadell Run Sèries 2017.

Prop de 400 participants van afrontar un matí assolellat i amb temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme. Desprès del tret de sortida de mans de l’alcalde, Juli Fernàndez, els atletes van fer front als 15.340 metres del recorregut, tots ells en un traçat espectacular i enguany molt enfangat per les darreres pluges caigudes en els dies anteriors a la cursa i que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell un traçat que no va deixar  a cap atleta indiferent recorrent en gran part la zona del Parc fluvial del riu Ripoll incorporant cinc quilòmetres pel bosc de Togores, sens dubte els més espectaculars i els més exigents amb els seus forts trams de pujades i baixades.

La ubicació de la sortida i la meta dins de les remodelades pistes municipals d’atletisme Josep Molins és un altre dels punts forts de la cursa donant major espectacularitat i millora tota la infraestructura de l’esdeveniment atlètic. En la cerimònia de premis es van atorgar els trofeus als cinc primers classificats absoluts tant en la categoria masculina com a femenina.

Protagonisme pels atletes sabadellencs

Els atletes locals van donar una vegada més el seu total suport a aquesta proposta atlètica de la nostra ciutat i així el Club Natació Sabadell (CNS), va ser l’entitat més representada amb 65 atletes i la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) amb més de 15 atletes, així com els atletes de la secció de curses de muntanya de la Unió Excursionista Sabadell (UES) va acaparar bona part de les cinc primeres posicions tant en la categoria masculina com a femenina, sense oblidar a molts atletes locals que van competir a títol individual.

Foto portada: guanyadores femenines de la cursa del Rodal 2017. Autor: cedida.

En la categoria masculina victòria per Marc Otero (JAS),  amb un temps de 56 minuts i 51 segons, un estret marge de set segons per davant del segon classificat absolut Albert Pineda (JAS) i pujant fins el tercer graó del podi el guanyador de lány passat Enric Basallote ( Club Natació Sabadell) Yashin Ougali (JAS) 4º i  Miquel Fresneda (CNS) 5º.

A l’apartat femení clara victòria absoluta per una atleta que encara pertany a la categoría junior Laia Casajuana (JAS) acompanyada en el podi per les dues atletes del Club Natació Sabadell Neus Vidal 2ª i Samantha Miquel 3ª , Eva Gómez (UES) 4ª i Jenifer Baeza ( Runners Sabadell) 5ª.