Sabadell acull la Festa de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana

Per primera vegada la Festa de la Natació Catalana es va celebrar fora de Barcelona, a Sabadell. El motiu era el compromís adquirit l’any anterior per commemorar el Centenari del Club Natació Sabadell. Entre els homenatjats, l’Ajuntament de Sabadell pel seu suport amb els esports aquàtics.

L’alcalde, Juli Fernàndez, va demostrar-se distès en la trobada de convidats, després de l’acte, dominant la pilota de waterpolo. Probablement en el seu viatge a Kirishi convidat pel CN Sabadell per presenciar la Final a Quatre, va rebre lliçons de jugadores i tècnics. Ho fa bé. El compromís de la Federació amb l’Ajuntament és important cara al futur de la natació, el waterpolo, la ‘sincro’ i la resta de disciplines, perquè probablement entrin com a matèries de referència en els clústers que impulsa l’administració municipal.

Distincions per a Joan Casanovas, nedador local que entrena als EUA, Judit Ignacio, medallista europea a la qual li queda un bon recorregut esportiu després de concloure els seus estudis de psicologia. Eric Vilaregut i Maria Romero, nedadors d’aigües obertes medallistes en els mundials juvenils disputats a Hoorn.

Les waterpolistes Marina Cordobés, Jennifer Pareja, i Borja Fenoy, pels seves èxits en el passat i tot l’equip que es va adjudicar l’Eurolliga femenina… I el CLUB, així, en majúscules pel seu Centenari, però també perquè és el millor de Catalunya, un cop provats els mèrits de totes les seves disciplines.

Menció a part la presència de Raul Romeva, ex nedador del CN Sabadell, amb llicència en vigor, que va glossar les virtuts i servituds de l’esport. Bona lliçó per a tots, inclosos els pares.

, ,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Deixa aquí la teva opinió. Si us plau, sigues educat. Pots veure aquí les condicions per participar: http://bit.ly/1iEaAG1. Si no les segueixes, no podrem publicar el comentari. La teva adreça de correu no serà visible aquí.