Sant nicolau

Sant Nicolau certifica el ‘playoff’ amb una còmoda victòria davant Sabadell Bàsquet

Finalment, va haver-hi derbi sabadellenc a la lliga EBA. Malgrat els dubtes que planejaven sobre el partit, a causa dels retards en els pagaments de les retribucions que rep el Sabadell Bàsquet, finalment no va haver-li plantada i es va disputar el partit. El Sant Nicolau es va imposar a casa per 80 a 57. Jugaran les fases d’ascens.

Com va passar fa dos anys (van aconseguir l’objectiu d’ascendir però van renunciar per motius econòmics i la no gaire implicació de la societat sabadellenca en el projecte), el Sabadell Sant Nicolau tornarà a optar a l’ascens. Això ho va certificar aquest dissabte amb una nova victòria. En aquest cas davant el Sabadell Bàsquet, que lluita no sense dificultats per mantenir la categoria.

El primer període ja va acabar amb un 19 a 12 a favor dels grana. Avantatge però sense trencar del tot el marcador, cosa que ja van fer en el segon període, marxant al descans amb 16 punts d’avantatge que presagiaven una segona part més plàcida. Sabadell Bàsquet va fer alguns canvis en el tercer quart aturant la sagnia de punts que havien encaixat en els minuts anteriors, però sense aconseguir escurçar gaire les distàncies, ja que el tercer quart va acabar amb 14 punts d’avantatge pel Sant Nicolau. Finalment, en l’últim quart els grana encara s’han distanciat més, deixant l’anotació del Sabadell Bàsquet en només 10 punts en l’últim quart mentre que el Sant Nicolau en feia 19.

80 a 57 final, 23 punts d’avantatge que marquen l’actual diferència entre els dos equips sabadellencs a la Lliga EBA. Sant Nicolau lidera el grup de la lliga EBA amb 14 victòries i només tres derrotes. Per la seva banda, Sabadell Bàsquet és penúltim, amb cinc victòries i 13 derrotes. La propera jornada Sabadell Bàsquet juga a Sol i Padrís contra l’Hospitalet mentre que Sant Nicolau a El Oliver. Recordar que aquesta setmana  no hi haurà partit a causa del descans per Setmana Santa. Els partits seran el dissabte 26 d’abril.

Foto portada: Un moment del partit, aquest dissabte. Autor: David B.