Futbol sala

Tercera jornada: Escola Pia líder; Club Natació cuer

• Nou triomf de l’Escola Pia, aquest cop davant la Unión-Bosco Rocafort (4-1).

• El Club Natació cau golejat i segueix sense sumar (9-1).

Els de Pedro Donoso ja sumen nou punts de nou possibles i són líders en solitari de la categoria. Els de Jordi Nobau encara no han sumat cap punt i se situen a l’última posició de la taula

De nou, gran partit dels de Can Colapi a casa i de nou, victòria. 9 de 9 i liderat en solitari. Aquest cop el partit no ha pogut començar millor. I és que al primer minut els de Donoso ja han situat l’1 al marcador. Jordi Sardà ha aprofitat una gran assistència de Jordi Torras i al segon pal ha obert el marcador. Amb 1 a 0, i com ha sigut habitual en els partits al pavelló del carrer Garcilaso, el domini i la possessió de la pilota han estat completament col·legials. I, com no, fruit d’aquesta superioritat ha arribat al segon. Aquest cop, obra de Jordi Torras, que ha aprofitat un rebot per situar el 2 a 0 al minut 4. Els de Santa Coloma han seguit aguantant les envestides sabadellenques i amb prou feines han inquietat la porteria de Santi Bertolín. I només dos minuts més tard del 2 a 0 ha arribat el tercer. Oriol Comadran després d’una jugada individual s’ha inventat una gran assistència per Alex Germán que, sol davant el porter visitant, no ha perdonat. Amb el 3 a 0 al marcador els visitants han posat una marxa més en la pressió amb la intenció de recuperar part del domini col·legial i buscar alguna reacció que no ha arribat a concretar-se en forma de perill.

La segona meitat podria haver tingut un inici calcat a la primera, però un defensa colomenc ha salvat sota pals el gol que hagués suposat el 4-0. Tot i la ocasió claríssima, el domini s’ha equilibrat i els visitants han començat ha inquietar la porteria local, però s’ha trobat amb un nova gran actuació de Santi sota pals. Un Santi, però, que no ha pogut fer res quan a falta de 7 minuts en un contraatac la Unión ha fet el 3 a 1. Un gol que ha carregat de moral als colomencs i ha posat la por al cos a l’Escola Pia. Amb la moral recarregada, els visitants han augmentat la pressió i les ocasions han sigut cada cop més clares. Però en el millor moment de forma dels visitants ha arribat el gerro d’aigua freda. Gerro d’aigua freda amb nom propi: Carles Comadran. El 12 de l’Escola Pia s’ha inventat una jugada d’escàndol, amb túnel inclòs a la banda, que ha resolt amb una gran vaselina situant així el 4 a 1 i trencant qualsevol tipus de reacció dels de Santa Coloma. Els visitants a falta de 3 minuts ho han provat amb el porter-jugador però no han aconseguit desfer la teranyina defensiva dels de Donoso i el partit no ha donat per més. 4 a 1, victòria treballada de l’Escola Pia que els situa líders en solitari amb 9 punts de 9 possibles i com a equip menys golejat en aquestes 3 primeres jornades amb només 4 gols en contra.

Afegir una gran notícia pel conjunt de Pedro Donoso. I és que el proper rival per a la Copa del Rei serà el Futbol Club Barcelona, en un partit únic a casa el 14 o el 15 d’octubre.

Dolorosa derrota del Natació Sabadell a Premià (9-1)

Golejada al Club Natació Sabadell que deixa als de Nobau al capdavall de la classificació. Tot i el resultat, els de Sabadell no han patit fins pràcticament al final de la primera meitat. Durant els 15 primers minuts la possessió ha estat repartida i el partit no ha tingut un dominador clar. Al minut 16 però, Choco ha obert el marcador en el què ha estat el preludi de la desfeta nedadora. Un gol que ha donat pas a 5 minuts nefastos del Natació Sabadell que ha vist com la derrota s’ha consumat en només 5 minuts. 5 minuts en els quals els locals han aconseguit anotar fins a 3 gols més. Choco en dues ocasions més, Andrés han deixat un dolorós 4 a 0 al descans.

A la segona meitat, un gol més dels del maresme ha eixamplat la diferència fins al 5 a 0, però tot ha semblat canviar quan Aitor Rodríguez ha fet el 5 a 1 en un contraatac. El domini, de nou, no ha tingut un nom propi i el partit ha estat totalment disputat. Així, fins que els sabadellencs han tret el porter jugador a falta d’11 minuts. Els locals han sabut jugar les seves cartes defensives i en una contra, Andrés ha situat el sisè que Arnau Casabón, sota pals com a porter-jugador no ha pogut fer res. Ja amb el 6 a 1 el joc de 5 dels nedadors no ha tingut l’efectivitat esperada i de nou han sigut els de Premià els que han anotat el setè, i de doble-penal el vuitè. A falta de 5 minuts, Mau ha fet el 9 a 1 pels locals a porteria buida. Amb aquest resultat el partit no ha donat més de si i el marcador ja no s’ha mogut. 9 a 1, derrota dolorosa que situa als sabadellencs a la cua de la taula. Un calendari complicadíssim amb dues sortides (Bar Mi Casa i Premià de Mar) molt exigents i la visita d’un dels grans equips de la categoria, el filial del Marfil Santa Coloma ha provocat 3 derrotes en els 3 primers partits que han deixat l’equip tocat. Tot i així, el Natació Sabadell buscarà la reacció el cap de setmana vinent a Cal Balsach contra l’Hospitalet Bellsport, conjunt que com el Club encara no ha sumat cap punt.

CE Escola Pia 4 -1 La Unión-Bosco Rocafort

CE Escola Pia: Santi, Jordi Torras, Jordi Sardà, Sergi, Carles Comadran, Oriol Comadran, Santi Sardà, Marc Pagès, Alex Germán, Dani Castro, Jordi Font.
La Unión:
Gols: Jordi Sardà (1-0, min. 1), Jordi Torras (2-0, min. 4), Alex Germán (3-0, min. 6), Marc (3-1, min. 32), Carles Comadran (4-1, min. 36).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Sergi de l’Escola Pia i a Pol i Marc de la Unión.

Cover Premià de Mar 9 – 1 Club Natació Sabadell

C. Premià de Mar: Mossab, Vicen, Marc L., Jordi, Esteve, Nai, Quimet, Albert, Andrés, Choco, Cristian, Mau.
CN Sabadell: Álex Marcos, Javi, Aitor Rodríguez, Jordi Lozano, Arnau Huguet, Carlos Naranjo, Marc García, Jaume Figueras, Arnau Casabón, Marc Torras.
Gols: Choco (1-0, min. 15), Nai (2-0, min. 16), Choco (3-0, min. 16), Andrés (4-0, min. 18), Choco (5-0, min. 19), Aitor Rodríguez (5-1, min. 22), Andrés (6-1, min. 30), Mossab (7-1, min. 31), Andrés (8-1, min. 33), Mau (9-1, min. 35).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Andrés i Nai del Cover i ha expulsat amb doble targeta groga a Arnau Huguet del Natació Sabadell.