Foto portada: les jugadores del CN Sabadell, després de la victòria. Autor: RFEN.

Tretze copes de la Reina per al Sabadell Astralpool

L’equip que prepara Nani Guiu aquest any no s’ha vist sorprès per l’empenta del Mataró la Sirena i s’han complert els pronòstics a Terrassa, escenari de la Copa de la Reina, on les nostres representants ha sumat la seva tretzena victòria en aquesta competició.

El partit entre les dues millors formacions femenines del waterpolo nacional ha respost a les expectatives i fins al tercer quart del partit no ha quedat resolt. Bé és cert que les sabadellenques han marcat primer i han buscat estar sempre per davant. Neushul ha sumat el primer punt per al Club, però les taules han tornat al marcador de la mà de Clara Gibson. No obstant això el ritme previst s’ha complert i Marina Cordobés i Neushul han pujat dos nous gols a l’electrònic per tancar amb 3-1 els primers compassos del partit. En el segon període, Messeguer, Espar i Dance, Ortiz i Forca han pujat sengles gols al marcador, amb un avantatge final de tres gols per a les vallesanes que s’ha encarregat de neutralitzar Marta Bach abans del descans 6-4.

A la represa del partit el CN ​​Sabadell s’ha llançat a resoldre el partit per no patir en els últims minuts de la competició. Tabani i Ortiz han ampliat l’avantatge a quatre gols. Una vaselina de Laura López ha reduït l’avantatge, però la nord-americana del Sabadell, Neushul, amb dos gols consecutius ha deixat el partit sense possibilitat de tornada enrere 10-5. Els últims minuts del partit han servit perquè el Mataró La Sirena intentés reduir les distàncies. Tot i que el gol de Cambray ha estat neutralitzat per Maica Garcia i Clara Espar ha col·locat el 12 a 6.

El club de les campiones d’Europa s’ha dedicat a jugar amb encert la resta del temps per a concloure amb 14-7, un resultat altament eloqüent.

Astralpool CN Sabadell 14: Ester, M. Ortiz, Neushul (4), B. Ortiz (3), Tabani (1), Leiton, Cordobés (1), García (1), Peña, Espar (2), Domènech, Forca ( 2) i Sánchez.
La Sirena CN Mataró 7: Terrado, Dance (1), Zablith, Bernabé, Nieto, Bonamusa, Cambray (1), Gibson (2), Bach (1), Meseguer (1), Soler, López (1), Willemsz.
Àrbitres: Raúl Torres i Yolanda Ruiz.
Quarts: 3-1, 3-3, 4-1, 4-2.
Incidències: al final del partit Jenny Pareja ha rebut línsignia d or i brillants de la RFEN.