Alabès-Sabadell

Un Sabadell inofensiu cau a Mendizorroza (3-1)

Una derrota més aquesta temporada. El Sabadell segueix sense guanyar fora de casa, i aquesta jornada ha caigut golejat i dominat per un Alabès que ha trobat facilitats per sentenciar el partit davant un Sabadell de nou irreconeixible.

El C.E. Sabadell ha saltat al terreny de joc amb una disposició diferent a la que Miquel Olmo ens té acostumats. Cinc defenses han començat el partit, amb el retorn de Martí Crespí a la zona defensiva acompanyat per Raiu i Cristian com a homes més avançats i Carlos i Kiko Olivas. El mig del camp amb Eguaras, un Longás en una forma brillant i amb Antonio Hidalgo. Els dubtes a final de setmana eren a la zona davantera. Juanto Ortuño estava sancionat per la doble amonestació el passat cap de setmana davant la Ponferradina. I Tamudo era el titular, fins que des del comitè de competició va retirar-se la targeta groga a Juanto, que l’ha permès jugar aquesta tarda.

Un moment del partit. Autor: C.E.Sabadell (cedida).

Ranko Despotovic ha avançat l’Alabès als set minuts de partit després d’un bon inici dels vitorians. En la primera ocasió el Sabadell poc atent, ha permès el primer gol (1-0). Cap dels dos equips després de l’acció del gol de l’Alabès no han generat ocasions clares de gol, i el que és pitjor, el Sabadell no ha donat sensació de reaccionar. Dues accions a pilota parada han estat les aproximacions més clares del Sabadell, però en cap ha sabut treure petroli. L’Alabès ha tingut al conjunt arlequinat tancat en el seu propi camp, triangulant i combinant. Així ha arribat el segon gol i sentència de la primera part. Sergio Tejera, ex jugador de l’Espanyol la temporada passada, ha fet un gran gol que ha batut Nauzet amb una rosca imparable per al porter canari. Eguaras ha estat substituït tot just després del gol per Juan Collantes, obligant a Miquel Olmo a modificar el dibuix sobre la gespa. Tot i així no li ha sortit res al Sabadell en els primers 45 minuts. I així ha acabat la primera meitat. Amb un Sabadell sense idees i espès.

Control sense gol

La tornada al terreny de joc ha estat com s’esperava, amb canvis a les files arlequinades. L’equip ha deixat clar que durant la primera meitat s’ha trobat irreconeixible i Olmo ha donat entrada a Aridai Cabrera per Eguaras. Després del descans, el Sabadell ha semblat reaccionat una mica més i s’ha disposat a dominar. De fet del primer córner a favor del Sabadell ha sortit la primera ocasió del partit pel Sabadell. Un mal refús de l’Alabès des del servei de cantonada de Collantes, l’ha aprofitat Hidalgo que amb un fluix xut des de la frontal la pilota ha rebotat a les cames dels defensors vitorians i amb les de Crespí que ha recollit la pilota i l’ha ‘picat’ amb un toc de qualitat que ha acabat al travesser. L’Alabès no s’ha quedat parat després de l’oportunitat arlequinada i també ho ha provat, però pel damunt de la porteria defensada de Nauzet.

El 3 a 0 tanca el partit

En una de les seves aproximacions, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Alabès en unes mans clares de Martí Crespí dins l’àrea. Despotovic ha llençat el penal i l’ha transformat enganyat a Nauzet (3-0). Gerra d’aigua freda.

Una acció clara de gol pel Centre d’Esports Sabadell, l’ha creat el propi Alabès, després d’una bona centrada d’Aridai que Migue ha estat a punt de fer en pròpia. Tot i els tres gols el Sabadell a falta de 15 minuts del final ha mostrat, tot i ser gairebé impossible remuntar el partit, creure en ell mateix i ha intentat arribar molt més a porteria. Aridai ha estat un dels revulsius de l’atac arlequinat. Collantes ha marcat el possible 3-1 però s’ha anul•lat per fora de joc. Raúl Garcia ha rematat a plaer dins de l’àrea i per ben poc ha sortit fora. El gol que ha merescut el Sabadell com a mínim per la insistència en aquesta segona meitat l’ha fet Raúl Tamudo en una gran centrada des del darrera que ha baixat amb la seva classe i amb tranquil•litat ha marcat a plaer davant Manu, fent el seu segon gol de la temporada. No marcava des de la primera jornada a casa davant el Betis. Tamudo ha tornat a gaudir d’una bona ocasió per fer el 3-2 que seria el definitiu si Manu no hagués tret una mà providencial després del gran cop de cap del de Santa Coloma. Tres punts més que perd el Sabadell i segueix sense guanyar fora de casa.

Deportivo Alabès: Manu, Galán, Laguardia, Migue, Raúl Garcia, Manu, Toribio, Tejera, Juli, Ion Vélez i Despotovic
C.E. Sabadell: Nauzet, Cristian, Riau, Kiko, Carlos, Crespí, Eguaras, Longás, Hidalgo, Tamudo i Juanto.
Gols: Despotovic (x2) i Sergio Tejera. Tamudo pel Sabadell
Àrbitre: González Fuertes (comitè asturià). Grogues per Tejera i Laguardia i per Cristian, Longás, Crespí i Sotan.
Incidències: sense xifra oficial d’assistència per un problema amb els torns d’entrada a Mendizorroza.