Arrahona - Parets

Victòria contundent del Grups Arrahona per seguir pressionant al líder

• Segona victòria consecutiva dels de Nobau aquest 2017 (6-0).

• Triomf que deixa als sabadellencs a un punt del líder.

El conjunt de Jordi Nobau torna a golejar a casa per enèsima vegada i es manté a un punt del líder de la categoria, el Parets. Amb aquest resultat els arrahonistes assoleixen els 50 gols a favor en només 12 partits jugats

Després de la gran victòria del passat dijous a la pista del Mollet que permet als de Nobau passar de ronda a la Copa Catalunya, el conjunt arrahonista tornava a la lluita per la lliga el cap de setmana.

Conscients de l’obligació de sumar els tres punts per no deixar escapar el Parets, els de Sabadell han sortit al parquet de Sol i Padrís amb molt bon ritme i molta intensitat davant un Cerdanyola amb força baixes. La intensitat superior i el gran joc combinatiu dels de Nobau de seguida s’ha posat de manifest a l’electrònic amb el primer gol local, obra d’ Aitor Rodríguez als sis minuts de joc, i només un minut més tard amb el segon, de Lluís Masdéu. Un 2 a 0 que ha permès als roses jugar segurs i amb tranquil·litat. Finalment, a l’equador de la primera meitat ha arribat el 3 a 0, firmat per Raúl Prados. Un resultat que ja s’ha mantingut amb el pas dels minuts fins al descans.

A la represa, amb un marcador contundent favorable als locals, el ritme del partit s’ha disminuït i l’Arrahona, amb tranquil·litat, ha fet circular la pilota amb molt de criteri esperant els possibles espais a l’esquena que deixés el Cerdanyola, obligat a arriscar. Amb aquest guió, el marcador s’ha mantingut bona part del període. A l’equador del segon temps però, l’expulsió d’un jugador visitant ha deixat un 4 contra 3 al parquet favorable als de Nobau, que ho han aprofitat i al minut 31 Arnau Huguet ha fet el 4 a 0. Amb aquest resultat, els de Cerdanyola han abaixat els braços i durant els minuts restants han vist com, amb convicció, l’Arrahona ha aprofitat les ocasions de les que ha disposat per acabar certificant el definitiu 6 a 0. Gols de Juanjo San Juan i Albert Moya. Una golejada – amb sis golejadors diferents – que permet als de Jordi Nobau arribar a la xifra de 50 gols en només 12 partits jugats, a falta d’encara un partit per acabar la primera volta. El que els sabadellencs disputaran el diumenge 5 de febrer a la pista del CFS Ciutat de Mataró, quart classificat. Evidentment, imprescindible tornar a sumar els tres punts per seguir posant pressió al Parets, líder de la categoria.

FITXA TÈCNICA:

Grups Arrahona Studi Barcelona 6 – 0 CFS Cerdanyola 2006

Grups Arrahona: Álex Marcos, David Feria, Lluís Masdéu (1), Albert Moya (1), Raúl Prados (1), Francisco J. Venegas, Aitor Rodríguez (1), Juan José San Juan (1), Jaume Figueras, Arnau Huguet (1), Aitor Hermoso.

Foto portada: Imatge d’arxiu del partit entre l’Arrahona – Parets. Autor: Cesc Domènech.