Foto portada: les jugadores del CN Sabadell, després de la victòria. Autor: RFEN.

Victòria sabadellenca a Hongria

Les guerreres vallesanes tenen el passi a semifinals de la Champions femenina relativament fàcil amb una victòria a Can Llong el proper 11 de març davant el mateix rival hongarès en el partit de tornada.

El partit al costat del Danubi que es va iniciar amb net color hongarès amb 3-0 al marcador, va veure com Olga Domenech aconseguia inaugurar l’electrònic per a les nostres representants 3-1, però abans d’acabar el primer quart les amfitriones tancaven amb 4-1.

Aquest domini va continuar en part en el segon quart, però aviat les deixebles de Guiu, Bea Ortiz i Susan Neushul col·locaven el parcial en 0-2. L’acció determinant va estar al tercer temps. Les sabadellencs van anotar un parcial de 4-8 que anava a condicionar la resta del partit amb un fort desgast en les files magyars. L’últim quart es va saldar amb taules, però la feina ja estava feta a l’espera del definitiu partit de tornada. Primer èxit internacional de l’era Claudi Marti (Dunaujvaros 9 – CN Sabadell Astralpool 12).

Pel CN Sabadell van marcar Bea Ortiz (2), Susan Kiley Neushul (2), Chiara Tabani (1), Paula Leiton (1), Maica Garcia (1), Clara Espar (2), Olga Domenech (2) i Judit Forca (1).

Foto portada: les jugadores del CN Sabadell, després de la victòria a la Copa de la Reina. Autor: RFEN.