Foto portada: les campiones amb la Supercopa d'Espanya. Autor: RFEN.

Vuitena Supercopa pel CN Sabadell (6-11); Maica Garcia, millor jugadora

La Supercopa femenina de Waterpolo ha estat de nou pel CN ​​Sabadell que, d’aquesta manera, col·loca a la vitrina el vuitè trofeu d’aquesta competició.

La trobada s’ha disputat a ‘territori hostil’, la piscina Joan Serra de Mataró, seu de Mataró La Sirena, l’altre dels grans equips nacionals de waterpolo i que aquest any va conquistar la LEN.

Les noies que dirigeix ​​Nani Guiu van sortir molt fortes, disposades a sorprendre el seu rival, que aquesta la temporada passada els arravatà la Copa. Després de jugades infructuoses per ambdues parts Maica Garcia va situar el marcador en 0-2, avantatge vallesana ampliada amb una diana de Bea Ortiz 0-3. La reacció del Mataró va resultar discreta, Gibson va marcar el 1-3. En el segon quart reacció del Mataró, que no aconseguia embastar les jugades, mentre el CN ​​Sabadell va sumar  posicions en l’electrònic 1-4 Anni Espar va anotar un altre gol que deixava endarrerida qualsevol reacció del quadre del Maresme. A tres segons per al descans Olga Domènech va anotar el 3-6.

Bea Ortiz i Paula Leiton van seguir en la llista de golejadores davant els infructuosos esforços d’una Alba Bonamusa que va marcar però el seu gol va ser neutralitzat per un altre de Maica Garcia, amb molt la millor jugadora del torneig. 4-9 per al CN Sabadell en començar l’últim quart Gibson i Cambray van reduir la distància a tres gols, però una vaselina de Judith Forca i un potent revers de Maica Garcia, van definir perfectament la victòria del CN ​​Sabadell, que ja pensa en la Supercopa d’Europa.

De moment envia a les vitrines del Club Natació Sabadell la vuitena d’Espanya, conformant el desig que em expressava Nani Guiu en la presentació de les lligues aquesta setmana: “aquest any ho volem guanyar tot”. A fe nostra que si juguen com avui a Mataró ho aconseguiran.

Foto portada: les campiones amb la Supercopa d’Espanya. Autor: RFEN.