Foto portada: un moment del partit. Foto: RFEN.

Waterpolo: Espanya passa a quarts després de batre a Xina

La selecció espanyola femenina ja és a quarts de final del Mundial on s’enfrontarà a Grècia. A vuitens va vèncer a la Xina per 13-5.

El partit però va tenir grans despropòsits en el primer quart on van encaixar tota mena de jugades negatives  sense trobar la porta adversa i amb una Paula Leiton carregant-se de faltes personals. Un greu error que va poder ser reconduït en el segon quart i  en els períodes posteriors fins arribar a un final amb un resultat folgat.

Les jugadores del CN ​​Sabadell van portar el pes del partit sumant la totalitat de gols a excepció de dos marcats per Crespi. Especial rellevància va tenir en el primer quart la jugada de Mati Ortiz que va concloure en gol.

Ara Espanya jugarà amb una selecció corretjosa i ben coneguda, la de Grècia, i aquí les noies de Miki Oca han de donar prova del seu nivell.

Espanya: Ester; Bach, A. Espar (2, 1p.), B. Ortiz (4), M. Ortiz (1), Lloret, C. Espar, Penya, Forca (2), Crespi (2), Gual, Leiton (2) . Llançaments: 12/30 .Penaltis: 1/2. Gols en superioritat: 4/8.
Xina: Peng; Bi (1), Mei, Xiong, Niu (1), Guo, Nong, C. Zhang, Zhao (2), D. Zhang, Chen, (1) J. Zhang, Shen. Llançaments: 5/19.
Parcials: 1-2, 4-1, 5-1, 3-1.