Foto portada: foto de les guanyadores, amb el cos tècnic i el president. Autor: CN Sabadell via Facebook.

Waterpolo femení: el CN Sabadell, supercampiones d’Europa

El CN Sabadell ha hagut de lluitar  per alçar-se amb la victòria i conquerir la Supercopa d’Europa davant el Mataró, en partit jugat a la piscina de l’Escullera seu del CN ​​Barcelona.

Malgrat tenir una formació més modesta aquest any, el Mataró La Sirena ha presentat una forta oposició des de l’inici de la confrontació. Bea Ortiz ha inaugurat el marcador als 3,24 però abans de concloure el quart ja estava el partit empatat. La tònica d’igualtat, amb jugades més efectives continua en el segon quart que no va resoldre el domini del partit i ha posat a prova totes les habilitats de les jugadores d’ambdós equips.

Després del descans el CN ​​Sabadell aconseguí prendre la davantera en l’electrònic després d’un empat a cinc gols, amb 6-5 d’Anna Espar i 7-5 d’Olga Domènech, per concloure el període 7-6 mercès el gol de Marta Bach. Aquest avantatge va saber mantenir-se en l’últim quart i ampliar gràcies a una grandíssima actuació de Judith Forca, que malgrat la seva lesió a l’espatlla va golejar a plaer i marcà la diferencia. La reacció del Mataró ja no va poder neutralitzar el domini adquirit per les vallesanes i el gol d’Ona Messeguer a 1,23 del final va posar terme al funcionament del marcador.

Tercera Supercopa d’Europa pel Club

El partit d’avui no ha tingut res a veure amb els recents enfrontaments de Lliga, 3-12, i Supercopa d’Espanya, 6-11, en què les vallesanes van vèncer amb ampli marge. Avantatge mínima, per a un gran partit de Supercopa continental, que permet a les noies de Nani Guiu portar a les vitrines del club el trofeu per tercera vegada. Les anteriors van ser en les temporades 2013 i 2014, a les quals cal afegir el subcampionat en 2011.

CN Sabadell. Astralpool: Laura Ester, Matilde Ortiz, Anna Espar, (2) Bea Ortiz, (1) Chiara Tabanni, (1) Paula Leiton, Marina Cordobes (1), Maica Garcia, Pili Peña, Clara Espar, Olga Domènech, (1) Judith forca, (4) iMaría Elena Sánchez.
Mataró La sirena: Cristina Terrado, Liana Dance (), Marina Aranha, (2) Maria Bernabe, Julia Nieto, Alba Bonamusa, Clara Cambray, (2) Clara Gibson, (1) Marta Bach, (1) Ona Messeguer, (1) Julia Soler, Laura Lopez (2) i Deby Wilemsz.
Àrbitres: Gabriella Varkony (Hongria) Maro Savinovic (Croàcia).