Fira Sabadell acollirà la primera edició del saló ‘Sabadell Degusta’ entre el 8 i el 10 d’abril

Fira Sabadell acollirà els propers dies 8, 9 i 10 d’abril la primera edició del saló Sabadell Degusta, una fira gastronòmica de qualitat organitzada per l’empresa Smart Consulting.

La fira Sabadell Degusta aplegarà una àmplia oferta gastronòmica amb degustacions, seminaris i tallers, enfocats a un públic generalista amb la intenció d’atraure els sabadellencs i vallesans en general. La fira té en la bona cuina el seu mínim comú denominador (tapes, vins, caves, pa artesà, pastisseria creativa, productes gurmet o cerveses artesanals). L’esdeveniment tindrà la participació entre altres, de cerveses del món de la mà de Heineken, productors d’oli com Set Ros, les bodegues Canals i Munné o Maset del Lleó, els restaurants Can Mauri o Trèvol, i empreses com la sabadellenca Moreno Antolinos que celebra el seu 65è aniversari, o l’establiment Makro, proveïdor oficial del saló Sabadell Degusta i que farà diverses activitats divulgatives.

Entre els diversos tallers que es faran al llarg dels tres dies del saló n’hi haurà de tall de pernil, cates de vins i olis, cursos de rebosteria creativa, d’elaboració de sushi, de cebiche o com fer pa a casa. El saló Sabadell Degusta es completa amb la participació de food trucks. Per exemple, el primer de gambes de Palamós. I amb el suport del Parc a Taula de la Diputació. A més, es sortejaran tres experiències per a dues persones en un restaurant Guia Michelin.

La fira està impulsada per Enric Garcia, director d’Smart Consulting, i vinculat a les instal·lacions olímpiques de Barcelona 92 o altres esdeveniments firals de reconegut èxit.

Horaris i preus

Sabadell Degusta obrirà les portes divendres 8 d’abril a les 18 hores. Els horaris d’obertura seran divendres entre les 18 i les 24 hores, dissabte de les 12 a les 24 hores i diumenge de les 10 a les 21 hores. El preu de l’entrada és de cinc euros i els nens entren gratis.

Foto portada: un establiment de pa, en una fira celebrada a Fira Sabadell. Autor: David B. 

Comments are closed.