DesTapa't

La ruta de les tapes torna als carrers de Sabadell

  • Durant la segona edició de la ruta celebrada l’any passat es van servir més de 25.000 tapes.

  • La Croqueta de calamar amb tinta sobre caviar de tomàquet amb escuma d’allioli, guanyadora de l’edició anterior.

La tercera edició de la ruta de la tapa DesTapa’t Sabadell es celebrarà del 29 de maig al 8 de juny, amb 42 establiments adherits a la campanya.

De nord a sud i d’est a oest de la ciutat de Sabadell, els amants d’aquest producte gastronòmic podran gaudir d’una variada oferta de tapes de gran qualitat, acompanyades per un quinto de cervesa a un preu tancat de 2,50 euros cadascuna.

La ruta gastronòmica DesTapa’t Sabadell dóna a conèixer l’activitat de la restauració i comercial de la ciutat, on hi participen 42 establiments que oferiran una proposta gastronòmica variada i amb grans dosis de creació.

En aquest sentit, el president del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, Jordi Roca, ha assegurat que els establiments posen “molta il·lusió” en crear una nova tapa atractiva, donant-li “un valor afegit a la ruta”.

La voluntat és que tot quedi a casa i que la gent gaudeixi de la gran oferta que ofereix la ciutat. D’aquesta manera, tots tenim l’oportunitat de presentar els nostres establiments i fidelitzar clients que venen a provar quins productes oferim. I és que potser venen a tastar una tapa, però després potser es queden a sopar i això és bo per a nosaltres”.

El regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, ha destacat que “DesTapa’t Sabadell és un reclam que permet a la ciutadania conèixer nous establiments de restauració on anar a dinar o sopar i això és bo per a Sabadell”.

Concurs de tapes

La ruta DesTapa’t Sabadell, és també un concurs gastronòmic, on els clients escullen quina és la millor tapa de les que s’ofereixen als diferents establiments que participen a la ruta. L’establiment guanyador de la segona edició de la ruta gastronòmica va ser la Renaissance amb la Croqueta de calamar amb tinta sobre caviar de tomàquet amb escuma d’allioli.

D’altra banda, totes les persones que participin en la ruta tindran la possibilitat d’obtenir diferents obsequis, si emplenen una butlleta amb tres segells, un segell per cada tapa diferent consumida. Qui completi la butlleta participarà en un sorteig de tres vals de 150, 100 i 50 euros per gastar en establiments de restauració associats al Gremi d’Hostaleria de Sabadell.

Foto portada: Carles Bosch i Jordi Roca, en lapresentació de la ruta gastronòmica. Autor: David B.

Comments are closed.