Foto portada: entrega de premis, aquest dimecres. Autora: A.Blánquez.

La Sandvitxeria torna a guanyar el Destapa’t Sabadell

La cinquena edició del Destapa’t Sabadell l’ha guanyat, segons votació popular, el bar La Sandvitxeria amb 238 vots, seguit del Renaissance amb 216 i El llit amb 211. A més, el Destapa’t deixa un segon guanyador, l’establiment Loremar, que ha sigut considerada la seva tapa com la millor tapa tècnica que atorga Estrella Damm.

L’establiment La Sandvitxeria, del carrer Doctor Puig (al Centre) ha aconseguit el guardó per quart any consecutiu amb la tapa anomenada Petit Plaer, una hamburguesa de vedella amb mousse de boletus a l’oporto i ceba caramel·litzada amb base de rúcula. Loremar, al carrer Pi i Margall de la Creu Alta, per la seva banda, és el segon premi que aconsegueix apostant per una tapa de disseny: musclo tigre amb salsa holandesa i pa de pessic aeri de plàncton marí.

El Destapa’t és una activitat a càrrec del Gremi Comarcal d’Hosteleria i Turisme de Sabadell i Estrella Damm i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell. Aquest any s’han servit aproximadament 38.000 tapes a mans de 41 establiments. El president del Gremi Comarcal, Jordi Roca, afirma que aquest concurs ha sigut tot un èxit i ha permès donar prestigi als establiments i visibilitat a la ciutat perquè ve molta gent de fora”.

Cal fer la tapa pensant que ha d’agradar al públic”, assegura el propietari del Loremar, Xavier Pelegrín. De la mateixa manera, els germans Melís, responsables de La Sandvitxeria, asseguren que estan “molt contents de guanyar un altre any” i que quan realitzen la tapa només pensen en “com ha de ser una tapa guanyadora”.

Les dues tapes guanyadores seran candidates a participar en el concurs de la Tapa de l’any per trobar quina és la millor tapa d’entre totes les presentades les diferents rutes de tapes organitzat per Estrella Damm.

Foto portada: entrega de premis, aquest dimecres. Autora: A.Blánquez.

Comments are closed.