Fernández (PP): “vagin a Caracas a veure com van de bé les municipalitzacions”

Missatge clar del portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, a les portes dels tallers de Serveis Medi Ambient: “les coses s’han de dir gràficament sobre els processos de nacionalització o remunicipalització. Que vagi la gent a Caracas a veure com van de bé”.

Segons Fernández el camí emprès pel govern de Sabadell és un “autèntic disbarat”, ja que els serveis municipals són públics però la gestió “ha de ser la més eficient i les ciutats més modernes gestionen els serveis públics amb la cooperació privada”. A tenor dels populars, el quatripartit vol acabar amb el contracte amb SMATSA. Uns plans fruits dels “prejudicis de l’esquerra radical”.

“Hi ha un prejudici ideològic de l’esquerra radical d’apropiar-se dels serveis, d’estigmatitzar per insultar a qui pensa diferent, a desqualificar a qui treballa de forma diferent. És una actitut rebutjable i m’atreviria a dir que fastigosa i acaba anant en perjudici de la ciutat”, manté Fernández.

El portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, ha visitat les instal·lacions d’SMATSA a la carretera de Castellar en el marc de les trobades territorials que fa la formación conservadora. Reconeix els mals resultats del PP el 21-D i assegura que només es poden revertir “treballant”. En aquest sentit, el PP té Sabadell molt al mapa: “a Sabadell es donen les condicions adequades per fer governs constitucionalistes de canvi. No serà fàcil però és perfectament plausible. El treball que fa Gesa és garantia que el PP estarà a l’alçada a Sabadell”.

Foto portada: Daniel Serrano, Alejandro Fernández, Eugenio Díaz (SMATSA), Esteban Gesa i altres membres de l’empresa concessionària. Autor: David B.

Comments are closed.