Club cannàbic a Sabadell. Autor: A. Pujadas.

Alerten de la proliferació de locals d’autoconsum de cànnabis a Sabadell

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha alertat que a la ciutat “estan proliferant indiscriminadament els clubs i associacions d’autoconsum de cànnabis sense que l’equip de govern hagi iniciat encara la regulació d’aquest tipus de locals”.

El regidor de la formació taronja ha apuntat que “la majoria de grans ciutats ja han aprovat normatives sobre aquest tema”, però a Sabadell “segueix pendent la regulació de l’activitat com a conseqüència directa dels problemes de gestió i la passivitat dels quals fa gala el govern municipal quatripartit”.

Fernández ha recordat que “al gener de 2016. Ciutadans va impulsar amb el suport de l’equip de govern una moció per regular els clubs i associacions de cànnabis a Sabadell”, arran que al juliol de 2015 havia finalitzat la moratòria municipal que durant un any va suspendre la concessió de llicències per a aquestes activitats”.

El portaveu de Ciutadans ha insistit que, després d’un any i mig des de l’aprovació de la iniciativa, “ja s’hauria d’haver determinat la ubicació d’aquests establiments, les condicions en les quals es podria exercir l’activitat i s’haurien d’haver engegat les preceptives campanyes de promoció de la salut”. Fernández ha lamentat que “en 18 mesos, el govern no ha fet absolutament res sobre aquest tema”.

Foto portada: interior d’un Club cannàbic a Sabadell. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.